Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pletykák a film világából képes leírás - Bulvár.tlap.hu
részletek »

Pletykák a film világából - Bulvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bulvar.tlap.hu » Pletykák a film világából
Keresés
Találatok száma - 3 db
Film | Mozi hírek, cikkek, vélemények

Film | Mozi hírek, cikkek, vélemények

Magazinunk célja mindig friss, változatos Filmes, Mozis cikkek és hírek közlése. Számos igényes partnerünk segítségével ezt saját híreink mellett több forrásból táplálkozva tehetjük meg. A filmes cikkek mellett friss filmtrailerek és videók is nézhetőek. A szórakoztató célú tartalmakat több témakörre bontva tesszük közre, jelenleg Film / Mozi hírek, Pankráció /Wrestling hírek és Képregényes hírek kaptak helyet (további témakörök bevezetése várható a jövőben).

Mozinet

Mozinet

A filmszínház vagy közkeletűbb nevén mozi filmek nyilvános, nagyobb közönség előtti vetítésére alkalmas helyszín, többnyire egy épületen belül lévő termek csoportja vagy különálló épület, ritkábban szabadtéri mozi vagy egyszerűen szabadon álló vetítővászon, kivetítő. A többnyire homorúan emelkedő padlóra rögzített vagy mobil széksorokon, esetleg erkélyen helyet foglaló közönséggel szemben található a hatalmas vetítővászon, erre vetíti a vetítőgép a befűzött kópia képsorait. A 2000-es évektől egyre szélesebb körben terjed a digitális mozitechnika, amely szükségtelenné teszi a film fizikai forgalmazását-kezelését és így megoldást nyújt a kópiahiányra is. k A filmszínházakat jellemzően szolgáltatóipari vállalkozásként üzemeltetik, azaz a közönség mozijegy vásárlása ellenében tekintheti meg a kiválasztott filmet. Egy részük jól körülhatárolható közönséget céloz meg üzletpolitikájával és ennek megfelelően alakítja a vetített filmek műsorrendjét (premier- és utánjátszó mozik, művészfilmeket vetítő artmozik, örökzöldeket játszó nosztalgiamozik, pornómozik stb.). Speciális filmszínháztípusok a panorámavetítőivel a kupolája belső palástjára ismeretterjesztő, főleg csillagászati filmeket vetítő planetárium; az IMAX rendszerű térhatású filmek vetítésére alkalmas 3D-mozi; a szabadtéri autósmozi, ahol a nézők autóikban ülve kísérhetik figyelemmel a filmet; a szervezeti.

Mozipremierek

Mozipremierek

Mozipremierek DVD megjelenések és Blu-ray kiadások filmelőzetes, filmes hírek és kritikák minden mennyiségben. Filmadatbázis képtár trailer és szereplőlista. Filmkereső és színészkereső. Filmpremierek, mozifilmek és tvfilmek, filmsorozatok ismertetői

Tuti menü