Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Party képek képes leírás - Bulvár.tlap.hu
részletek »

Party képek - Bulvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bulvar.tlap.hu » Party képek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Békés megyei bulifotók

Békés megyei bulifotók

Békés Megye egyik legnézettebb online magazinja. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a régió illetve az ország kiemelkedő szórakoztató portáljává vált. Portálunk havonta 50 000 egyedi látogatást produkál. Látogatóink : 16-32 év közötti szórakozást kedvelő fiatalok akik megközelítőleg átlagosan 30 percet töltenek el portálunkon egy látogatás alkalmával. Portálunk főbb tulajdonságai : Rendezvények képes bemutatása, kulturális programajánló, interjúk, cikkek, megye szépe, közösségi és klub szolgáltatások, ingyenes regisztráció, saját adatlap, képfeltöltési lehetőség, fórum, szavazás, videók.

Mellesleg ProgramMagazin

Mellesleg ProgramMagazin

Mellesleg ProgramMagazin - Sztárok, ismert emberek szórakozásáról készült nyilvános fotók. Akár azonnali kezdéssel haladó vagy félprofi fotósokat keresünk partifotózásra. Alapfeltétel: Profi tükörreflexes fényképezőgép, külső vaku, nagylátószögű objektív. Esemény illetve partifotózásban szerzett gyakorlat előnyt jelent. Dinamikus - vidám csapat. Gyors fejlődési lehetőség. Bérezés megegyezés szerint.

Partyfotók és képek országosan

Partyfotók és képek országosan

Az interaktív anyagokért a Partynews.hu szerkesztőség felelősséget nem vállal. Partykon készült partyfotók,partyképek várnad rád! Tekintsd meg partyphoto galériáinkat, a bulikon készült partyképeinket!

Bulvár magazin hírek
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós filmrendező - 93 éves volt
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós... Életének 93. évében péntek reggel, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Jancsó Miklós világhírű magyar filmrendező, kétszeres Kossuth-díjas, Balázs Béla-díjas alkotó, kiváló művész. A halálhírt Mészáros Márta filmrendező, Jancsó Miklós előző felesége és a Magyar Filmművészek Szövetsége is megerősítette az MTI-nek. A szövetség, amelynek a filmrendező tiszteletbeli elnöke volt, Jancsó...
Washingtoni támadás - tucatnyi halott, köztük a támadó is: friss részletek
Washingtoni támadás - tucatnyi halott,... A támadóval együtt legkevesebb 13 halálos áldozata van annak a lövöldözésnek, amely az...
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós büntetés ellen fellebbez az RTL Klub
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós... Az RTL Klub úgy döntött, hogy bíróságon támadja meg a Médiatanács határozatát, amellyel...
Partypeople

Partypeople

Partypeople - Sztárok, ismert emberek szórakozásáról készült nyilvános fotók, videók, érdekességek. A nemzetközi piacot referenciaként tekintve azzal a szándékkal került elindításra, hogy a szórakoztató fiatalokat és a szórakozási lehetőségeket egy egyedi, kötetlen álláspontból mutassa be. Az oldal tartalmi pillérei: rendezvények képes bemutatása-a stáb által meglátogatott rendezvények beszámolói, középpontban a résztvevőkkel, kulturális programajánló, közösségi és klub szolgáltatások ingyenes regisztráció, e-mail fiók, képfeltöltési lehetőség, fórum, chat magazin - zenei hírek, interjúk, divat-fotósorozatok játékok archivum (cikk, kép, video). Látogatói: 16-36 év közötti szórakozást kedvelő fiatalok.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bulifotók

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bulifotók

Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye friss hírei, sporthírei, bulifotók - Szabolcs Online. A kereskedelmi rádiók és televíziók világában a bulvárjellegű híradások uralják a média fogyasztói piacának több mint a felét. Az új évezredtől, az Internet terjedésével párhuzamosan, a nyomtatott sajtó példányszámának folyamatos csökkenése mellett szinte csak a bulvárlapok tudták példányszámukat megtartani, sőt néhány esetben növelni. Ennek tudatában az amúgy mértékadó, úgynevezett komoly lapok is bizonyos fokú arculatváltásra kényszerültek. Ez egyrészt például a tördelési stílus megváltoztatásában, vagy színes szabadidős mellékletek kiadásában muatatkozik meg, másrészt nagyobb teret szentelnek a könnyed, népszerű, mondhatni bulváros híreknek is.

Hirdetés
Tolna megyei bulifotók

Tolna megyei bulifotók

Fiatalos hangvétel, minden eddiginél gyorsabb híradás. Ez a Teol, a Tolnai Népújság lapcsalád legújabb tagja. - A Tolnai Népújság a múlt, a jelen és jövő, és a lapcsalád legújabb tagja a Teol a jövő. Az új internetes oldal lépést tart, illetve bizonyos szempontból meg is előzi korát. Az olvasók egy része nem naprakész szeretne lenni, hanem percről percre új információkat kíván befogadni. A teol erénye a gyorsaság és az események nyomon követése. - A teol más mint egy száraz híroldal. Más a címekben, az oldal felépítésében és a különböző témákban is. Ez egy valóban interaktív oldal, ahol fórumozni lehet, hozzászólni, véleményt mondani. Áttekinthetőbb, jobban elkülönülnek a helyi, illetve az országos hírek. A címek figyelemfelkeltők, de nem félrevezetők. - A teol fontos szerepe van a képeknek. Egy kiállítás, vagy ülés képei ugyanúgy megtalálhatók, ahogy a bulifotók, sportesemények fotói. A megye legszebb, legbátrabb lányait mutatja be a teol -LÁNY rovat, ahová folyamatosan lehet jelentkezni. Megméretni és nyerni, ez a kihívás. - A teol speciális rovata a BORBAN AZ IGAZSÁG. Tolna megye és Szekszárd, a bor fellegvára, így nem kell magyarázni, hogy miért. - A teol -n fontos szerepe van a sportnak, az NB I-től a legalacsonyabb osztályú sporteseményekig mindenről beszámol.

Tuti menü