Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar Bulvárhírek képes leírás - Bulvár.tlap.hu
részletek »

Magyar Bulvárhírek - Bulvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bulvar.tlap.hu » Magyar Bulvárhírek
Keresés
Találatok száma - 13 db
168 Óra Online

168 Óra Online

168 Óra Online: Bulvár, Sport, Hírességek, Sportolók, Sztárok, Hírek. A lap előzménye a Magyar Rádió azonos nevű, szombatonként délután 16 órakor jelentkező másfél órás belpolitikai magazinműsora, valamint a vasárnaponként reggel 6 és fél 9 óra között sugárzott műsora volt, amelyeket Mester Ákos és Bölcs István szerkesztett abban az időszakban. A hetilap eredetileg e műsorokban elhangzottak szerkesztett változatait közölte.

Bulvár hírek

Bulvár hírek

Lemaradt valamiről ami bulvárral kapcsolatos? Keresni próbált egy hírt de nem találja?Látogassa meg az oldalunkat és megtalálhatja amit szeretne. A nap összes hírét megtalálja akár hetekre visszamenőleg is. Csak rá kell, hogy keressen a napra ami érdekli az archívumban és azonnal böngészhet a régebbi hírek között, ennek segítségével gyorsan és könnyedén ismerheti meg az elmúlt néhány nap eseményeit.

Bulvár Sport

Bulvár Sport

Bulvár, Sport, Hírességek, Sportolók, Sztárok, Hírek, Bulvárhírek a nagyvilágból. A bulvársajtó gyűjtőfogalom, a populáris - és amellett felszínes -, egyszerűsített gondolati tartalmakat közvetítő, esetleg népszerűséghajhász médiatermék jelzője, amely sajátos eszközeivel az azt közvetítő közeg (pl. újság, TV-, rádióműsor, előadás, elektronikus média) fogyasztását (példányszámszámát, nézettségét) hivatott növelni.

Bulvár magazin hírek
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós filmrendező - 93 éves volt
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós... Életének 93. évében péntek reggel, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Jancsó Miklós világhírű magyar filmrendező, kétszeres Kossuth-díjas, Balázs Béla-díjas alkotó, kiváló művész. A halálhírt Mészáros Márta filmrendező, Jancsó Miklós előző felesége és a Magyar Filmművészek Szövetsége is megerősítette az MTI-nek. A szövetség, amelynek a...
Washingtoni támadás - tucatnyi halott, köztük a támadó is: friss részletek
Washingtoni támadás - tucatnyi halott,... A támadóval együtt legkevesebb 13 halálos áldozata van annak a lövöldözésnek,...
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós büntetés ellen fellebbez az RTL Klub
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós... Az RTL Klub úgy döntött, hogy bíróságon támadja meg a Médiatanács...
Bulvártörténetek - könyvek

Bulvártörténetek - könyvek

Engedjék meg hogy az oldalon található termékek közül egyiket ismertessem és ezzel elképzelést adhassak az oldalon található tartalomról. Ismertető: A show igaz története - A 20 legjobb sztárinterjú '2003. szeptember 18-án lettem a Fábry-show szerkesztője. 2006. szeptember 6-án kellett távoznom. Akkor úgy döntöttem, megírom ezt a könyvet. Minden, amit ezeken a lapokon fognak olvasni, a legjobb tudásom szerint az utolsó szóig igaz.' Gauland Ágnes

Celeb és Bulvár hírek

Celeb és Bulvár hírek

Olvasd el napi frissítésű celeb és bulvár híreinket. Kerülj közelebb kedvenc sztárjaidhoz az oldalon keresztül. Látod őket a TV-ben és hallod őket a rádióban, de mi történt éppen velük? Az oldalon elolvashatod azt a bulvár hírt, mely felborzolta a kedélyeket a mai Magyar bulvárvilágban. Biztos neked is lesz véleményed róla!

Cibóka.hu - Friss bulvárhírek - Online

Cibóka.hu - Friss bulvárhírek - Online

Cibóka.hu - Online Bulvár. Friss bulvár hírek percről percre. Folyamatosan frissülő bulvár hírek, információk sztárokról, celebekről, közéleti személyekről..., kendőzetlenül... Magyarország legjobb bulvár internetes oldalai egy helyen, ahol mindenkiről, mindent olvashat... Sztárok, Erotika, Wellness, Életmód, Ezotéria, Gasztro, Utazás, Program/Műsor...

Friss bulvár hírek

Friss bulvár hírek

Friss bulvár hírek itthonról. Ha szeretnél értesülni arról, hogy a magyar sztárok kivel kavarnak, hova mentek nyaralni, vagy éppen milyen ruhákban járkálnak, akkor itt a helyed! Kövesd nyomon a hazai sztárok mindennapjait a frisshírek.biz bulvár rovatán keresztül, és garantáltan nem fogsz lemaradni semmiről!

Index - Bulvár

Index - Bulvár

Index - Bulvár hírek, Sport, Hírességek, Sportolók, Sztárok, Hírek, Bulvárhírek a nagyvilágból. Az egykori Internetto munkatársai és a fejlesztési munkáikat végző Inventra Kft. közösen alapították 1999. május 17-én az Index nevű Internetes újságot. A Nyírő András és Uj Péter által fémjelzett csapat újdonságokat kívánt meghonosítani a magyar újságírásban. Az online sajtónak nem volt hazai mintája, sem piaca, így mindennapos tevékenységük lett a szakmai és üzleti úttörés. Tíz év és többszöri tulajdonosváltás után a fő feladatuk ma is a politikai és a közéleti újságírás. A különbség csak annyi, hogy a lap médiapiaci sarokkővé, a cég milliárdos bevételű vállalkozássá vált.

InfoRadió - Bulvár

InfoRadió - Bulvár

Az InfoRádió internetes hírszolgáltatása. Az InfoRádió Magyarország első hírrádiója, amely a hét minden napján 15 percenként jelentkezik friss budapesti, országos és nemzetközi hírekkel. 2000 októberi indulása óta a teljes népesség (25 évnél idősebb lakosság) második leghallgatottabb regionális adója. Az FM 95,8-as frekvencián, Budapesten és 80 km-es körzetében fogható. Az InfoRádió egyik kiemelt műsorának számít az Aréna című interaktív magazin, amelynek naponta egy fontos közéleti személyiség, politikus, gazdasági vezető a vendége, akinek a hallgatók is tehetnek fel közvetlenül kérdéseket.

Hirdetés
Magyar Online - mon

Magyar Online - mon

Hírek, pletykák, fotók sztárokról, színészekről, zenészekről, híres emberekről. A középkori kódexek képábrázolásaiba nem egyszer rejtettek világos utalásokat a kor szeméremsértő történéseire. A reneszánsz, majd a felvilágosodás korában megjelent kiadványok között már a kezdetektől találunk közéleti személyiségeket, államférfiakat pletykaszinten kínosan érintő eseményeket. A francia budoárok élénk társasági élete, illetve az azt kiszolgáló, arra épülő, és abból élő kispolgári környezet hamar felismerte a közönség szenzációéhségét, amelyet különböző színvonalú társasági lapok megjelentetésével próbált kielégíteni.

MTI - Magyar Távirati Iroda

MTI - Magyar Távirati Iroda

Magyar Távirati Iroda, Magyarország nemzeti hírügynöksége. Friss hírek belföld, külföld, gazdaság, sport és kultúra világából. A Magyar Távirati Iroda (rövidítve MTI) magyar hírügynökség, amelynek fő feladata a sajtó friss hírekkel való ellátása. Elnökét a miniszterelnök javaslatára a köztársasági elnök nevezi ki. Két országgyűlési gyorsíró, Maszák Hugó és Egyesy Géza 1880. november 23-án beadvánnyal fordult Tisza Kálmán miniszterelnökhöz, amelyben távirataik számára díjmentességet kértek hírügynökségük felállítása érdekében. A magyar kormány 1880. december 28-i ülésén a kérés teljesítéséhez hozzájárult. Az uralkodó, Ferenc József a jegyzőkönyvet 1881. januárjában látta el kézjegyével. Az iroda tevékenységét 1881. márciusában kezdte meg.

Stop

Stop

A Stop internetes hírportál napjainkban már a hazai média - kiemelten az online piac - egyik meghatározó szereplője lett. Három éve - új szakmai, újságírói csapattal és tulajdonosi körrel - megújult újságunk oldalolvasottsága mára már a folyamatos, dinamikus növekedésével meghaladta a napi 1.500.000 oldalletöltést, látogatóink száma pedig átlépte a napi 180.000 -t. Újságunk nem kiadvány, vagy szolgáltatói csoport tagja, így eredményeinket az erős olvasói célcsoportot képviselő ESOMAR A,B: kategóriában (54%) kizárólag a STOP.HU hírújság éri el. Tartalmi sikerünket támasztja továbbá alá, hogy folyamatosan növekvő napi látogatói adatainkból olvasóink több mint 80%-a rendelkezik felső, vagy középfokú végzettséggel. Újságunk a hiteles és gyors tájékoztatáson alapul. Célunk, hogy a tartalmi minőség megtartása mellett minél jobban tudjuk kiszolgálni az olvasói igényeket, ezzel folytatva az eddigi töretlen piaci növekedésünket. Természetesen folyamatosan fejlesztjük a STOP.HU -t és ennek érdekében figyeljük látogatóink demográfiai összetételét is a legnagyobb magyarországi intézetek segítségével (pl. Medián;Webaudit;NRC Kutatóintézet). Portálunk hitelességét, naprakész tájékoztatását saját riportereink, újságíróink biztosítják, akik nap, mint nap azon dolgoznak, hogy a legérdekesebb hírek leggyorsabban a STOP.HU oldalára kerüljenek.

Tiniszáj bulvár

Tiniszáj bulvár

A Tiniszáj tinikkel, fiatalokkal foglalkozó internetes magazin. Minden olyan téma (tini sztárok, szerelem, szex, divat, szépségápolás, suli, munka, ajánló) megtalálható benne mely a tiniket foglalkoztathatja. Emellett kiemelt szolgáltatásunkban a fiatalok segítséget kaphatnak szakszerű szakértőktől. Ugyanakkor találhatnak maguknak diákmunkát, korrepetáló tanárt, és nem utolsó sorban a Pasivadászban fiatal srácokkal is ismerkedhetnek.

Tuti menü