Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kártérítési eljárást indított hétfőn Vilmos herceg, a brit trón várományosa és felesége, Katalin cambridge-i hercegnő Franciaországban, amiért a Closer című francia pletykamagazin fotókat kö - Bulvár magazin
részletek »

Vilmos herceg Franciaországban perel felesége, Kate Middleton topless képei miatt

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Vilmos herceg Franciaországban perel felesége, Kate Middleton topless képei miatt
Vilmos herceg Franciaországban perel felesége, Kate Middleton topless képei miatt
Kártérítési eljárást indított hétfőn Vilmos herceg, a brit trón várományosa és felesége, Katalin cambridge-i hercegnő Franciaországban, amiért a Closer című francia pletykamagazin fotókat közölt Vilmos félmeztelenül napozó hitveséről.
A hercegi pár ismeretlen tettes ellen a Párizs közeli Nanterre büntetőbíróságán tette meg a feljelentést. A párhoz közeli források szerint a perben Vilmos és Katalin jelentős kártérítést fog követelni. Franciaországi jogi képviselőjük, Aurélien Hamelle volt John Galliano ügyvédje a divattervező antiszemita kijelentései miatt lefolytatott eljárásban.

Közlése szerint a hercegi pár azt szeretné, hogy a Closer mellett eljárás induljon a képeket készítő lesifotós(ok) ellen is.

A felvételek akkor készültek, amikor Vilmos - II. Erzsébet királynő unokája - és Katalin nemrégiben az uralkodó néhai húga, Margit hercegnő fiának, Lord Linleynek a franciaországi kastélyában nyaralt. A fotók némelyikén látszik, amint Katalin bikinifelsőjét levetve napozik az úszómedence mellett.
Hirdetés

Még az eljárás esetleges megindítása előtt, hétfőn este kiderül, hogy a kifogásolt képek közlését betiltják-e. Erről szintén a nanterre-i bíróság dönt gyorsított eljárásban, miután a hercegi pár pénteken feljelentést tett azon a címen, hogy a fotók sértik a hercegnő magánéleti jogait. A tárgyalást délután 6 órára tűzték ki Nanterre-ben. Vilmos és felesége azt szeretné elérni, hogy a Closer ne nyomtathassa ki újra a topless képeket tartalmazó számát és hogy ne engedhesse át azok közlési jogát más lapoknak vagy internetes oldalaknak.

Annak ellenére, hogy a világon szinte Franciaországban a legszigorúbb a magánélet védelméhez fűződő jog, és az ilyen eljárásokban szinte automatikusan elítélő határozat születik, egy lap betiltása vagy valamelyik számának visszavonása nagyon ritka.

A felháborodott hercegi pár által megindított jogi eljárások a nemzetközi médiát mindenesetre nem ijesztették el attól, hogy leközöljék az ominózus képeket. Hétfőn húsz oldalnyi fotót közölt a bikinifelső nélkül lencsevégre kapott Katalin hercegnőről a Chi olasz magazin hétfői száma. A lap ugyanannak a Berlusconi család birtokolta Mondadori csoportnak a tulajdona, amelyhez a Closer is tartozik.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - topless, kate middleton, vilmos herceg, perel
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-09-17 17:00:57
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü