Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hollywoodi sztárokkal, köztük Tom Hanksszel, Robert De Niróval, Johnny Depp-pel és Marion Cotillarddal, valamint 289 alkotással várja idén az érdeklődőket a világ egyik legjelentősebb mustrájának - Bulvár magazin
részletek »

Világsztárok sokaságát várják a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválra: a programban 146 világpremier

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Világsztárok sokaságát várják a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválra: a programban 146 világpremier
Világsztárok sokaságát várják a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválra: a programban 146 világpremier
Hollywoodi sztárokkal, köztük Tom Hanksszel, Robert De Niróval, Johnny Depp-pel és Marion Cotillarddal, valamint 289 alkotással várja idén az érdeklődőket a világ egyik legjelentősebb mustrájának számító Torontói Nemzetközi Filmfesztivál.
A vörös szőnyegen felvonuló hírességek és filmmágnások tekintélyes névsorának ismertetése mellett a fesztivál szervezői nyilvánosságra hozták a seregszemlén vetítendő 289 alkotás címét is. A szeptember 6. és 16. között futó mustra 146 világpremiernek ad otthont - adta hírül a Variety című szaklap.


A modern mozi legendáinak szentelt, 14 játékfilmet felvonultató Mesterek szekcióban a brit rendező, Michael Winterbottom Everyday című alkotásának világpremierje is helyett kapott. Az észak-amerikai közönség a fesztiválon láthatja először az osztrák Michael Haneke Arany Pálmával jutalmazott, Amour/Love című filmjét.
Hirdetés

A vetítéseket színpadi beszélgetésekkel fűszerező Mavericks programban, helyett kapott a filmmogulok popkultúrára gyakorolt hatását feltáró American Masters: Inventing David Geffen című dokumentumfilm világpremierje.

A Discovery szekcióban a világ legkülönbözőbb tájairól érkező első-, illetve második filmes rendezők csillogtathatják meg tehetségüket. A 27 játékfilmet számláló nemzetközi programban mások mellett ott lesz Ramaa Mosley The Brass Teapot című filmjének világpremierje.

Tom Hanks, Robert De Niro, Johnny Depp és Marion Cotillard mellett az idei fesztiválra olyan sztárokat várnak, mint Penelope Cruz, Gwyneth Paltrow, valamint Bruce Willis.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - hollyvood, világsztárok, torontói nemzetközi filmfesztivál
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-08-22 14:08:48
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü