Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elkezdődött hétfőn Szajki Péter rendező-forgatókönyvíró új filmje, a Nejem, nőm, csajom című alkotás forgatása Óbudán. Az alacsony költségvetésű vígjáték a rendező korábbi filmje, az Intim fejlövés - Bulvár magazin
részletek »

Vígjátékot forgat Budapesten Szajki Péter

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Vígjátékot forgat Budapesten Szajki Péter
Vígjátékot forgat Budapesten Szajki Péter
Elkezdődött hétfőn Szajki Péter rendező-forgatókönyvíró új filmje, a Nejem, nőm, csajom című alkotás forgatása Óbudán. Az alacsony költségvetésű vígjáték a rendező korábbi filmje, az Intim fejlövés "testvérfilmje" lesz.
A produkciót 21 napig forgatják majd Budapesten - mondta el Mécs Mónika producer az MTI-nek, aki hangsúlyozta, hogy a Szajki Péter és Vörös Adél forgatókönyvéből készülő film a M&M Film, a Partnersfilm és a Sparks Lighting Kft. "produceri összefogásával" valósul meg. A bemutatót december elejére időzítik, a tervek szerint az alkotás hagyományos moziforgalmazásba kerül.

Mécs Mónika arról is beszélt, hogy a produkció a 2008-ban készült Intim fejlövés "testvérfilmje" lesz. "Míg Szajki Péter első filmjében négy férfi történetét követte végig, most négy nőét. Ez a film nem folytatása, hanem párja lesz az előzőnek" - fogalmazott a producer. Az MTI kérdésére elmondta: azért láttak az alkotásban fantáziát, mert szerintük a magyar filmgyártást a szerzői filmek uralják és úgy vélték, hogy nagy igény lenne "egy jó magyar vígjátékra is".
Hirdetés

Pataki Ági, a film másik producere kiemelte: az Intim fejlövés kiemelkedően sikeres volt, a 2009-es 40. Filmszemlén a Simó Sándorról elnevezett elsőfilmes díjat kapta megosztva, emellett az egyik internetes videómegosztón egy év alatt több mint 300 ezren nézték meg, azóta a film mintegy 400 ezer nézővel büszkélkedhet.

Az alkotók a film pénzügyi hátteréről annyit árultak el, hogy alacsony költségvetésű filmet készítenek, a forgatáshoz szükséges pénzeket a produceri cégek adták össze, a költségvetés a szponzorok által nyújtott támogatásokból egészül ki, emellett pályáztak a Magyar Nemzeti Filmalapnál is.

Vörös Adél, a Nejem, nőm, csajom egyik forgatókönyvírója a történetről elmondta: a négy főszereplő - Schell Judit, Gubík Ági, Lovas Rozi és Tompos Kátya - egy szépségszalonban találkozik. Mindannyian egy szép este reményében szeretnének megszépülni; a film az ő meghökkentő magánéleti történeteiket meséli el, amelyek ugyanazon a napon játszódnak. "Azt gondolom, hogy stílusában, a dialógusokban hasonlóan életszerű, hiteles próbál lenni, mint az Intim fejlövés volt, de humorában talán intenzívebb" - hasonlította össze a két alkotást a forgatókönyvíró.

A film operatőre Szatmári Péter lesz, a további szerepekben feltűnik Kovács Patrícia, Fodor Annamária, Rudolf Péter, Stohl András, Schmied Zoltán, Mészáros Béla, Keresztes Tamás, Szikszai Rémusz és Thuróczy Szabolcs.

Szajki Péter rendező a forgatás szünetében tartott sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy az első nap egy találkozást rögzítettek. "A film párkapcsolati, szerelmi történeteket mesél el a közönség számára érthető módon. Nem kell megijedni, nincsen benne semmi elvont" - tette hozzá.
- MTI -
Nejem, nőm, csajom Nejem, nőm, csajom
Mészáros Béla (b) Bálint, Lovas Rozi (b2) Szilvi, Kovács Patrícia (j2) Emma, és Schmidt Zoltán (j) Róbert szerepében játszik Szajki Péter Nejem, nőm, csajom című filmjének forgatásán az óbudai Leroy Cafében. A történet Szajki első filmjének, az Intim fejlövésnek a párja, amely női szempontból boncolgatja a párkapcsolati útvesztőket. MTI Fotó: Kallos Bea
Szajki Péter Nejem, nőm, csajom filmjének sajtótájékoztatója Szajki Péter Nejem, nőm, csajom filmjének sajtótájékoztatója
Elöl Mécs Mónika, Pataki Ági producerek, Kovács Patrícia, Gubik Ági, és Lovas Rozi (b-j) színészek, mögöttük Szajki Péter rendező, Mészáros Péter, Rudolf Péter és Schmidt Zoltán figyelnek Szajki Péter Nejem, nőm, csajom című filmjének forgatásával egybekötött sajtótájékoztatóján az óbudai Leroy Cafében. A történet Szajki első filmjének, az Intim fejlövésnek a párja, amely női szempontból boncolgatja a párkapcsolati útvesztőket. MTI Fotó: Kallos Bea
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - szajki péter, forgatás, film, vígjáték
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-05 11:42:57
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü