Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Katalin hercegnőről, a brit trón majdani várományosának hitveséről készült intim sajtófotók külföldi felbukkanása szít ismét indulatokat Londonban. - Bulvár magazin
részletek »

Újabb botrány: immár a terhes Katalin hercegnőt - Kate Middleton - fotózták le félmeztelenül

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Újabb botrány: immár a terhes Katalin hercegnőt - Kate Middleton - fotózták le félmeztelenül
Újabb botrány: immár a terhes Katalin hercegnőt - Kate Middleton - fotózták le félmeztelenül
Katalin hercegnőről, a brit trón majdani várományosának hitveséről készült intim sajtófotók külföldi felbukkanása szít ismét indulatokat Londonban.
Vilmos herceg - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki édesapja után majdan az Egyesült Királyság uralkodója lesz - várandós feleségével rövid téli nyaralásra utazott a hónap elején Mustique egzotikus szigetére.

A jelek szerint azonban a jórészt magántulajdonban lévő karibi szigeten sem sikerült elrejtőzni a lesipuskás fotósok elől, az olasz Chi magazin ugyanis valahogy hozzájutott egy fotósorozathoz, amely az üdülő hercegi párt ábrázolja. Az egyik képen a terhes hercegnő férjébe karolva, bikiniben sétál a tengerparton.

A St. Sames-palota - Vilmos herceg és Károly trónörökös közös londoni hivatala - nyilatkozatban ítélte el a fotók megjelenését. A palota szóvivője szerint a hercegi pár magánéleti jogainak nyílt megsértése a képek nyilvánosságra hozatala.

Az udvarnak már tavaly is meggyűlt a baja ezzel a pletykamagazinnal, amely ősszel 26 oldalas külön mellékletet közölt a félmeztelenül napozó Katalin hercegnő szintén lesből készített képeiből.
Hirdetés

Vilmos és Katalin akkor Lord Linleynek, II. Erzsébet királynő néhai húga, Margit hercegnő fiának Chateau d'Autet nevű franciaországi kastélyában nyaralt. A hercegnő bikinifelsőjét óvatlanul levetve éppen a kastély úszómedencéje mellett napozott, amikor egy fotós teleobjektívvel, legalább egy kilométerről lekapta.

Az elmosódott, de így is felismerhető képek közül először a Closer című francia bulvármagazin közölt több újságoldalnyit, majd pedig számos más lap is hozott a fotókból, a legnagyobb terjedelemben a Chi, annak ellenére, hogy a brit királyi ház kártérítési pert helyezett kilátásba minden olyan sajtóorgánum ellen, amely közli a felvételeket.

A Closer elleni pert az udvar meg is nyerte - a magazinnak napi tízezer eurós pénzbírság terhe mellett be kellett szolgáltatnia a fotók eredetijét -, ám a francia bíróság ítélete más országok sajtótermékeire nem vonatkozott.

Az újabb fotóbotrányból akár diplomáciai viszály is kerekedhet, mivel a Chi - csakúgy, mint a Closer - Silvio Berlusconi éppen visszatérni készülő egykori olasz miniszterelnök sajtóbirodalmának tulajdona.

A jövendő uralkodói pár magánéletét néhány hónapon belül harmadszor dúlja fel hasonló incidens: tavaly nyáron egy ausztrál női magazin olyan fotókat közölt, amelyek 2011-es nászútjuk során készültek Vilmosról és Katalinról.

Vilmos 2011. április 29-én esküdött örök hűséget kedvesének. Nászútjuk helyszínét azonban - éppen zavartalan együttlétüket biztosítandó - az udvar annak idején egészen hazaérkezésükig gyakorlatilag államtitokként kezelte, és csak az utazás után derült ki hivatalosan, hogy a hercegi pár a Seychelle-szigeteken töltött tíz napot.

Az udvar annak idején külön kérte, hogy a sajtó - amely a nagy titkolózás ellenére megneszelte a helyszínt - hagyja békén az újdonsült házaspárt a nászút idejére, az ausztrál Woman's Day magazin azonban mégis lehozott tizenöt felvételt. Ezek némelyikén Katalin szintén bikiniben, Vilmos pedig sortban volt látható, amint kézen fogva andalognak a tengerparton. Más képek tengeri fürdőzés közben ábrázolták a majdani királyt és hitvesét.

Londonban az ilyen esetek különösen súlyos megítélés alá esnek azóta, hogy Vilmos édesanyját, az 1997-ben Párizsban autóbaleset áldozatává vált Diana hercegnőt a szó szoros értelmében élete utolsó pillanatáig kíméletlenül hajszolták a bulvárfotósok. A Dianát szállító autót is fotósok motoros falkája üldözte, amikor a szerencsétlenség történt.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - katalin hercegnő, kate middleton, vilmos herceg, botrány, chi magazin
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-02-13 13:38:22
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü