Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Emma Watson után akkor is megfordulnak az utcán, ha egyedül indul sétálni, mostanában azonban különleges okot is ad a Harry Potter-filmeposz sztárja London népének a kitüntetett figyelemre: póráza - Bulvár magazin
részletek »

Új divatőrület a rózsaszínűre festett kutya - a világsztárok hóbortja nem ismer határokat

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Új divatőrület a rózsaszínűre festett kutya - a világsztárok hóbortja nem ismer határokat
Új divatőrület a rózsaszínűre festett kutya - a világsztárok hóbortja nem ismer határokat
Illusztráció
Emma Watson után akkor is megfordulnak az utcán, ha egyedül indul sétálni, mostanában azonban különleges okot is ad a Harry Potter-filmeposz sztárja London népének a kitüntetett figyelemre: póráza végén egy rózsaszín öleb szaladgál.
A brit színésznőt, aki Hermione Grangert alakította a varázslótanoda hallgatóinak kalandjait megörökítő sorozatban, a kelet-londoni Bethnal Green városrészben kapták lencsevégre, amint színpompásra dauerolt kiskutyáját, Darcyt sétáltatta.


A Mail on Sunday című vasárnapi tömeglap fotókkal illusztrált beszámolója szerint Darcyt a Groom Dog City nevű szalon részesítette a különleges kezelésben.


A kutyacsinosításra szakosodott vállalkozás vezetője, Stuart Simons elmondta a lapnak, hogy Emma Watson már kétszer is betért hozzájuk kiskutyáját rózsaszínesítendő. Simons biztosította az olvasókat arról, hogy teljesen ártalmatlan, növényi alapanyagú festéket használ.
Hirdetés

Korántsem a színésznő az egyetlen, aki kedveli a különleges színekben tündöklő ölebeket; a szalon egy másik ügyfele például kékre festeti kedvencét.

A brit lap ugyanakkor megszólaltatott egy állatorvost is, aki határozottan elítélte az eljárást, mondván: a kutya nem játékszer, hanem élőlény, és ha szőrébe bármilyen vegyszer beivódik, az gondokat okozhat az állat számára.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - rózsaszínű kutya, sztár, Emma Watson
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-25 09:33:02
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü