Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lehet, hogy eljött az ideje Sir Paul McCartney visszavonulásának - vélekedett keddi írásában egy neves brit publicista, aki a Beatles 70 esztendős egykori basszusgitárosának az uralkodó - Bulvár magazin
részletek »

Sir Paul McCartney már ciki a briteknek?

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Sir Paul McCartney már ciki a briteknek?
Sir Paul McCartney már ciki a briteknek?
Lehet, hogy eljött az ideje Sir Paul McCartney visszavonulásának - vélekedett keddi írásában egy neves brit publicista, aki a Beatles 70 esztendős egykori basszusgitárosának az uralkodó gyémántjubileumi ünnepségén, illetve a londoni olimpia megnyitóján mutatott teljesítménye alapján jutott erre a következtetésre.
"Macca" az elmúlt hetekben kétszer is élő minikoncertet adott Londonban, olyan eseményeken, amelyeket világszerte milliárdnyi tévénéző követett figyelemmel.II. Erzsébet királynő gyémántjubileuma - vagyis trónra lépésének 60. évfordulója - alkalmából júniusban négynapos központi ünnepségsorozatot rendeztek, és ennek fénypontja a Buckingham-palota előtti szuperkoncert volt, amelyet Sir Paul és zenekara zárt.

A londoni olimpia múlt pénteki monumentális - világszerte rendkívül nagy sikert aratott - megnyitórendezvényét is McCartney fellépése zárta.
Hirdetés

Christopher Wilson, a brit publicisztika veteránja a keddi Daily Mailben mindazonáltal azt írta: az olimpiai megnyitó McCartney-minikoncertje alatt az ex-Beatle énekét hallgatva hirtelen úgy érezte, mintha "egy korszak éppen a végéhez érkezne".

McCartney olyan ember, aki még most is napi késztetést érez mind magasabb csúcsok meghódítására, ám "az olimpiai megnyitóünnepség hegycsúcsa már túl magasnak bizonyult" számára, és két hónap alatt másodszor tett tanúbizonyságot arról, hogy előadóként jó eséllyel már túl van legszebb napjain - fogalmaz keddi írásában a brit publicista.

Wilson szerint McCartney hangja már a júniusi gyémántjubileumi koncerten is "bizonytalan volt és reszketeg", és mindez szomorú kontrasztban állt a 72 évesen is teljes énekesi képességei birtokában lévő Sir Tom Jones "érdes hangorkánjával".

Sir Paul az Olimpiai Stadionban - ahol szintén jelen volt a királynő - ismét csak küszködött a megfelelő hangok "eltalálásával".

Mindez felveti a kérdést: mennyire volt bölcs döntés a szervezők részéről McCartney meghívása, és mennyire volt bölcs Sir Paul részéről a meghívás elfogadása - írta a brit publicista, aki szerint "az utókor érdekében" is talán itt az ideje, hogy McCartney "szögre akassza híres Höfner basszusgitárját", és csatlakozzon a régi szép időket emlékeikben ápolók táborához.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Paul McCartney, Beatles
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-08-01 11:08:55
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü