Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A szervezők szerint a feltörekvő tehetségek megmérettetése lesz az idei Savaria Nemzetközi Táncverseny, amelyet június 9-én szombaton rendeznek meg Szombathelyen. - Bulvár magazin
részletek »

Savaria Nemzetközi Táncverseny - Szombathely, 2012. június 9.

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Savaria Nemzetközi Táncverseny - Szombathely, 2012. június 9.
Savaria Nemzetközi Táncverseny - Szombathely, 2012. június 9.
A szervezők szerint a feltörekvő tehetségek megmérettetése lesz az idei Savaria Nemzetközi Táncverseny, amelyet június 9-én szombaton rendeznek meg Szombathelyen.
A keddi sajtótájékoztató időpontjáig 21 páros nevezett, de még hiányoznak a WDSF Latin Európa Kupa verseny indulói közül a hagyományosan jól szereplő olaszok, és még nem nevezett idén német páros sem - közölte Grünwald Stefánia, a rendezvényt szervező AGORA Szombathelyi Kulturális Központ igazgatója.

A papírforma szerint az orosz Andrej Kiszelev-Anasztaszia Szelivanova páros a verseny esélyese, de Markus Sónyi, a verseny döntnöke és főszervezője szerint a dobogón akár ott lehet a magyar színekben induló Stefano Vidoni-Tóth Orsolya kettős is.

A szervezők tájékoztatása szerint a WDS Latin Európa Kupa mellett szombaton megrendezik a WDS Senior Open Standard versenyt is, amelynek szintén lesz magyar indulója, a Kránicz József-Dobó Erika páros.
Hirdetés

Az elődöntők szombaton 14 órakor, a döntők 19 órakor kezdődnek a szombathelyi Művelődési és Sportházban, a versenyről a Duna Televízió készít felvételt, amelyet egy későbbi időpontban sugároz a csatorna.

Markus Sónyi bejelentette: 2013-ban Szombathelyen ismét Tíz Tánc Európa-bajnokságot rendeznek, amely elismerés a tánc magyarországi fővárosának, hiszen nem először nyerte el a verseny rendezésének jogát.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Savaria Nemzetközi Táncverseny, Szombathely
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-05 18:46:01
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü