Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Osvárt Andreának ítélték oda csütörtökön a European Golden Globe filmes díjat az Olaszországban akkreditált külföldi újságírók. - Bulvár magazin
részletek »

Osvárt Andrea kapta az idei European Golden Globe filmes díjat - egy hét alatt ez a második szakmai elismerése

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Osvárt Andrea kapta az idei European Golden Globe filmes díjat - egy hét alatt ez a második szakmai elismerése
Osvárt Andrea kapta az idei European Golden Globe filmes díjat - egy hét alatt ez a második szakmai elismerése
Osvárt Andreának ítélték oda csütörtökön a European Golden Globe filmes díjat az Olaszországban akkreditált külföldi újságírók.
A színésznő a római Német Akadémia kulturális intézetében tartott díjkiosztó ünnepségen vette át az elismerést - jelentették az olasz hírügynökségek.

Az Olaszországból tudósító külföldi újságírók szövetsége minden évben díjazza a tagsága által megszavazott legjobb mozifilmet és a legjobb alakítást nyújtó színészeket.

Osvárt Andrea a European Golden Globe elnevezésű díjat a Fabrizio Cattani rendezte Maternity Blues című film főszerepéért kapta. A szülés utáni depresszióról szóló filmben a színésznő egy gyermekét meggyilkoló anyát játszott.

Osvárt Andrea az utóbbi egy hét alatt a második szakmai elismerést kapta Olaszországban: június 30-án a szicíliai Taorminában, a Nastri d'Argento filmes díjátadón az év felfedezettjének tartott színésznőnek járó Biraghi-díjat kapta meg. Az elismerést az olasz filmes újságírók országos szakszervezete (SNGCI) ítélte Osvárt Andreának szintén a Maternity Bluesért.
Hirdetés

Az Olaszországban élő 33 éves színésznőt Kanadába várják a Luc Besson rendezte Transporter című sorozat forgatásának befejezésére, és hamarosan a mozikban is ismét látható lesz a Nicolas Lopez rendezte Aftershockban, amely a 2010. évi chilei földrengés idején játszódik - írta az olasz sajtó.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - osvárt andrea, színésznő, european golden globe
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-07-05 20:27:29
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü