Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egy Vas megyei házaspárt, valamint egy pultosként dolgozó, szintén vasi férfit fogtak el a rendőrök a Zala megyei Lentiben, amikor lecsaptak egy bordélyházként üzemelő night klubra - közölte - Bulvár magazin
részletek »

Night clubnak álcázott kupleráj bukott le Lentiben

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Night clubnak álcázott kupleráj bukott le Lentiben
Night clubnak álcázott kupleráj bukott le Lentiben
Egy Vas megyei házaspárt, valamint egy pultosként dolgozó, szintén vasi férfit fogtak el a rendőrök a Zala megyei Lentiben, amikor lecsaptak egy bordélyházként üzemelő night klubra - közölte zalaegerszegi sajtótájékoztatóján a lenti rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője csütörtökön.
Siklósi Ernő elmondta: tudtak arról, hogy a 86-os főút mellett, a magyar-szlovén határátkelőtől mindössze száz méterre bordélyházként üzemeltetik a vendéglátóhelyet. A szombat hajnali rajtaütéskor egy szobában tetten értek egy nőt és a vele lévő férfit, de a szórakozóhelyen még öt magyar konzumlány és kilenc külföldi vendég is tartózkodott.

A bordélyház fenntartásával, üzletszerűen elkövetett kéjelgés elősegítése miatt folyatott eljárásban őrizetbe vették a házat üzemeltető házaspárt és a pultost, de a bíróság nem rendelte el előzetes letartóztatásukat. A férfi és a nő házi őrizetbe került, harmadik társukat lakhelyelhagyási tilalommal sújtották.
Hirdetés

Az alezredes kifejtette: 2011 óta bérelte a házaspár a szórakozóhelyet, ahol apróhirdetések és baráti ajánlások révén alkalmaztak konzumlányokat. Szabályos munkaszerződéssel, a közterhek fizetése mellett dolgoztak a nők 533 forintos órabérért, este tíztől reggel hatig, de a munkáltatónak aláírt nyilatkozat ellenére szexuális szolgáltatást is nyújtottak.

A nőknek fürdőszobás szobáik voltak, ahol 20 euróért "zuhanyzós sztriptízt" mutattak be, 60 euróért pedig fél órás szexuális kényeztetést kínáltak. A pénzt a vendégeknek előre, a pultosnál kellett kifizetniük.

A rendőrségi akció során lefoglalták a szolgáltatásokról szóló napi nyilvántartást, nagy mennyiségű óvszert, síkosítókat, de a pultban egy védekezésre és támadásra egyaránt alkalmazható szamurájkardot és egy baseballütőt is találtak.

A szolgáltatásokat nyújtó nők magyarok voltak - akadtak köztük olyanok, akik az ország túlsó végéből érkeztek -, a jelenlévő üzletfelek pedig osztrákok és szlovének voltak. Mindannyiukat tanúként hallgatták meg.

Az ügy szereplői közül a 38 éves nő és 42 éves férje büntetlen előéletű - bár a férfi ellen jelenleg Szombathelyen magánokirat-hamisítás miatt eljárás folyik -, a harmincas éveiben járó pultos azonban többször is volt büntetve csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés miatt - tette még hozzá a bűnügyi osztályvezető.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - bordélyház, night club, kupleráj, lenti
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-09-13 16:33:39
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü