Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakítani akar nagy sikerű szerepével, Mr. Beannel, mert a gyermeteg hős helyett inkább komolyabb színpadi alakításokra vágyik - árulta el Rowan Atkinson brit színész egy hétvégi interjújában. - Bulvár magazin
részletek »

Mr. Bean már nyűg Rowan Atkinson számára - szakíts, ha bírsz viszonyban vannak

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Mr. Bean már nyűg Rowan Atkinson számára - szakíts, ha bírsz viszonyban vannak
Mr. Bean már nyűg Rowan Atkinson számára - szakíts, ha bírsz viszonyban vannak
Szakítani akar nagy sikerű szerepével, Mr. Beannel, mert a "gyermeteg" hős helyett inkább komolyabb színpadi alakításokra vágyik - árulta el Rowan Atkinson brit színész egy hétvégi interjújában.
Az 57 esztendős sztár szerint ha középkorú színészek "gyermeteg" szerepeket játszanak, azt kockáztatják, hogy "némileg szomorú" színben tűnnek fel - derült ki a The Daily Telegraph online cikkéből. Atkinson ugyanakkor elismerte, hogy hatalmas sikert hozott számára mind Nagy-Britanniában, mind nemzetközi téren a folyton csetlő-botló, alig megszólaló komikus figura.

Amióta azonban 2009-ben Fagint alakította a londoni West Enden az Oliver! című darabban, ismét felfedezte magának a színházat - mondta. Januártól a Quartermain's Terms című Simon Grey-darabban játszik, amely a hatvanas években követi néhány, külföldieket tanító angoltanár életét egy iskolában.
Hirdetés

Atkinson a londoni olimpiai játékok Danny Boyle rendezte nyitóünnepélyén is zajos tetszést aratott. A színész úgy vélte: a megnyitó sikerét részben az okozta, hogy a nézők nem tudták, mit fognak látni. "A modern média korában nagyon ritkán lep meg minket az, amit látunk" - húzta alá, és ezért elsősorban a sok előzetes reklámot és hirdetést okolta.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Rowan Atkinson, Mr. Bean, szerep, színész
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-11-20 10:21:34
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü