Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A Médiatanács szóvivője levélben tájékoztatta a Neo FM vezérigazgatóját arról, hogy a hatóság tegnapi döntése mind a cég által felajánlott váltó, mind a társaságot érintő csődvédelem tekintetében - Bulvár magazin
részletek »

Médiatanács kontra Neo FM ügy

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Médiatanács kontra Neo FM ügy
Médiatanács kontra Neo FM ügy
A Médiatanács szóvivője levélben tájékoztatta a Neo FM vezérigazgatóját arról, hogy a hatóság tegnapi döntése mind a cég által felajánlott váltó, mind a társaságot érintő csődvédelem tekintetében jogszerű volt - közölte csütörtökön az MTI-vel a hatóság szóvivője. Kiricsi Karola szerint a levélben cáfolják a csatornát működtető vállalkozás vezetőinek állítását, miszerint a médiatanács nem mondhatta volna fel a társaság médiaszolgáltatási szerződését.
A szóvivő a Neo FM tegnapi közleményével kapcsolatban elmondta, a Médiatanács nem kíván belemenni a kommunikációs adok-kapokba, ezért tájékoztatta egy levélben a Neo FM vezérigazgatóját a hatósági döntést érintő tényekről.Kiricsi Karola közölte: a szerződésben rögzített jogok és kötelezettségek, a jogszabályokban foglalt rendelkezések tiszta és világos helyzetet teremtenek mindkét fél számára. Ebben az egyébként sajnálatos, de egyértelmű helyzetben mindenkinek az az érdeke, hogy a nyilvánosság a tényeknek megfelelő és egyértelmű tájékoztatást kapja az ügyben.
Hirdetés

A levél tartalmáról a szóvivő elmondta, hogy abban tájékoztatta a rádiót működtető üzleti vállalkozás vezérigazgatóját azokról a tényekről, amelyek minden tekintetben cáfolják a médiatanács eljárásával és döntésével kapcsolatos kétségeket, azaz "a határozat mind a váltó, mind pedig a céget érintő csődvédelem tekintetében is jogszerű volt".

Földes Ádám, az FM 1 Zrt. vezérigazgatója hétfőn jelentette be, hogy tartozásuk fejében egy 500 millió forintos váltót nyújtottak be a médiatanácsnak, egyben azt is tudatta: társasága csődvédelmet kért. A hatóság ezt követően azt közölte, jogszerűen nem tudja elfogadni a felajánlott értékpapírt, majd szerdán felmondta a rádió médiaszolgáltatási szerződését. A társaság erre úgy nyilatkozott: a médiatanácsnak nem volt joga arra, hogy felmondja a csődvédelem alatt álló társaság szerződését.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - neo fm, nmhh, médiatanács
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-21 15:26:26
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü