Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az északolasz Piemonte dombjain készül kastélyt vásárolni Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója - értesült az olasz sajtó. - Bulvár magazin
részletek »

Mark Zuckerberg, a Facebook guruja olasz kastélyra vágyik

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Mark Zuckerberg, a Facebook guruja olasz kastélyra vágyik
Mark Zuckerberg, a Facebook guruja olasz kastélyra vágyik
Az északolasz Piemonte dombjain készül kastélyt vásárolni Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója - értesült az olasz sajtó.
Úgy tudni, hogy Lavezzole kastélyáért már egymillió euró foglalót is kifizetett Zuckerberg.

A piemontei Asti híres borvidékén levő ingatlan ára nyolcmillió euró. Egy helyi vállalkozó árulja, és Zuckerberg az elsők között jelentkezett megvásárolni a háromemeletes épületet körülötte kerttel, fedett medencével és kápolnával. A Facebook alapítója megelőzte a szintén a kastély iránt érdeklődő Warren Buffet amerikai üzletembert is.

A Lavezzole kastélyához közeli San Damiano d'Asti polgármestere nem tudott a milliós adásvételről, amely szerinte teljes titokban folyik. A kastély eladásával megbízott luxusingatlan-közvetítő cég azonban az olasz bulvársajtónak megerősítette Zuckerbergék vásárlási szándékát.
Hirdetés

Mark és felesége, Priscilla szerelmesek Itáliába, ahol idei nászútjukat is töltötték. Lavezzole kastélya a birtok és a környező táj szépsége miatt ragadta meg őket. Priscillát különösen az, hogy a kastély kertjét szívalakú kőfal övezi - írták a lapok.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Mark Zuckerberg, kastély, vásárlás, olasz, Facebook
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-12-28 09:28:30
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü