Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Születése pillanatától luxuskörülményekre számíthat Vilmos herceg és Katalin hercegnő első gyermeke, az Egyesült Királyság majdani uralkodója, akinek néhány napos kórházi tartózkodása várhatóan több - Bulvár magazin
részletek »

Már mindenki izgatottan várja a brit uralkodó ház legfiatalabb tagját, aki luxuskörülmények közé érkezik

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Már mindenki izgatottan várja a brit uralkodó ház legfiatalabb tagját, aki luxuskörülmények közé érkezik
Már mindenki izgatottan várja a brit uralkodó ház legfiatalabb tagját, aki luxuskörülmények közé érkezik
Születése pillanatától luxuskörülményekre számíthat Vilmos herceg és Katalin hercegnő első gyermeke, az Egyesült Királyság majdani uralkodója, akinek néhány napos kórházi tartózkodása várhatóan több mint tízezer fontjukba (3,4 millió forint) kerül majd a szülőknek.
Katalin - polgári nevén Kate Middleton - az észak-londoni Paddington kerület St. Mary's Hospital nevű kórházának szülészeti magánklinikáján hozza világra elsőszülöttjét, általános várakozások szerint már a legközelebbi napokban.

Ugyanitt született 31 évvel ezelőtt Vilmos herceg, majd két évre rá öccse, Harry is.

A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - utánajárt a várható költségeknek, és kimutatta, hogy a kórház Lindo Wing nevű szülészeti szárnyában az első éjszaka 6265 fontba (2,2 millió forintba), minden további éjszaka 2200 fontba (750 ezer forintba) kerül.
Hirdetés

Így ha Katalin hercegnő a gyermek megszületése után a brit orvosi gyakorlatban szokásos három éjszakát tölti el a kórházban, a hercegi házaspár több mint tízezer fontos számlára számíthat.

Ezért a pénzért azonban luxusszállodákat megszégyenítő ellátás jár. A kórház konyháján a legjobb séfek állnak készen arra, hogy a nap bármely szakában elkészítsenek bármilyen ételkülönlegességet, amelyet a hercegi kismama és férje éppen megkíván. A lakosztályban műholdas televízió, wifi, koktélbár és naponta cserélt friss virágcsokor-költemény szolgálja majd Katalin és a valószínűleg szintén beköltöző Vilmos kényelmét.

Bármikor érkezzék is a gyermek, az már bizonyos, hogy hazatérte után sem marad ágy és ruha nélkül. A Kensington-palota - Vilmos és Katalin hivatalos rezidenciája - a minap bejelentette ugyanis, hogy a finn kormány egy "babadobozt" küldött ajándékba a hercegi házaspárnak. A dobozban, amelyet Finnországban hagyományosan minden várandós kismama megkap, a rugdalózótól, a fürdőlepedőtől, a hajkefétől és a körömollótól kezdve a hagyományos szövetpelenkán át a képeskönyvekig és a rágcsálható játékokig minden szükséges felszerelés megtalálható, és maga a doboz akár bölcsőként is szolgálhat.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - katain hercegnő, vilmos herceg, brit uralkodó, születés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-07-12 13:25:02
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü