Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Legrangosabb elismerésével, a Modern Mester címmel tünteti ki Ben Afflecket a Santa Barbara-i Nemzetközi Filmfesztivál. - Bulvár magazin
részletek »

Már Ben Affleck is a Modern Mester díj tulajdonosa - az Argo meghozta a rangos elismerést

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Már Ben Affleck is a Modern Mester díj tulajdonosa - az Argo meghozta a rangos elismerést
Már Ben Affleck is a Modern Mester díj tulajdonosa - az Argo meghozta a rangos elismerést
Legrangosabb elismerésével, a Modern Mester címmel tünteti ki Ben Afflecket a Santa Barbara-i Nemzetközi Filmfesztivál.
A fesztivál szervezői a 40 éves filmest "sokoldalú művészként" méltatták, aki Az Argo-akció című filmjével nyerte el méltó helyét a rendezők között. A magyar mozikban november 22-én debütáló film az iráni forradalom idején, 1979-ben játszódik, amikor titkos akcióval mentettek ki amerikai diplomatákat Teheránból.


A filmben az egyik szerepet is eljátszó Affleck 2013. január 26-án veheti majd át az elismerést a kaliforniai városban, ahol január 24-én nyílik meg a fesztivál. A mustra február 3-án ér véget.

A pályafutását színészként kezdő Affleck 1998-ban a Good Will Hounting forgatókönyvével hívta fel magára a figyelmet, amelyért a társszerzővel, Matt Damonnal együtt Oscar-díjat kapott.
Hirdetés

Számos nagyszabású hollywoodi produkcióban szerepelt - köztük az Armageddonban és a Pearl Harborban -, mielőtt 2007-ben megrendezte első filmjét, a Hideg nyomon című bűnügyi drámát. Ezt 2010-ben követte második rendezése, A tolvajok városa. (A film egyik szereplőjét, Jeremy Rennert Oscar-díjra jelölték a legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában.) Az Argo-akció az idei torontói filmfesztiválon ért el szép sikert.

A Modern Mester díjat először 1995-ben adták át a Santa Barbara-i Filmfesztiválon. A korábbi díjazottak között szerepel James Cameron, Clint Eastwood, Peter Jackson és Christopher Nolan is - írta a BBC
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Ben Affleck, Modern Mester, Argo
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-11-14 16:25:36
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü