Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fliegauf Bence Csak a szél című filmjének vetítése vezeti fel november 15-én a hivatalosan egy nappal később kezdődő 12. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált - jelentette be a hét végén a - Bulvár magazin
részletek »

Magyar Filmfesztivál Los Angeles-ben már 12. alkalommal - a nulladik napon a Csak a szél premierjével

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Magyar Filmfesztivál Los Angeles-ben már 12. alkalommal - a nulladik napon a Csak a szél premierjével
Magyar Filmfesztivál Los Angeles-ben már 12. alkalommal - a nulladik napon a Csak a szél premierjével
Fliegauf Bence Csak a szél című filmjének vetítése vezeti fel november 15-én a hivatalosan egy nappal később kezdődő 12. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált - jelentette be a hét végén a dél-kaliforniai nagyvárosban Bunyik Béla, a Bunyik Entertainment elnöke és Kálmán László Los Angeles-i főkonzul.
A november 22-ig tartó fesztivált több hírverő, felvezető esemény is megelőzi. A Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szervezete, a Golden Globe-ról szavazó Hollywood Foreign Press tagjai számára november 7-én mutatják be a Csak a szélt.

November 14-én a főkonzulátuson nemzetközi sajtótájékoztatót tartanak, majd este a főkonzuli rezidencia Bel Air Crest-i Klubházában Bunyik Béla fesztiváligazgató és Kálmán László főkonzul fogadást ad a filmszakma képviselőinek. Itt Gazdag Gyula író-rendező több nemzetközi elismerés után életműdíjat vehet át a szervezőktől.

November 15-ére, a fesztivál nulladik napjára két hollywoodi magyar premiert is kitűztek. Az idei Oscar- és Golden Globe-díjra is nevezett, Ezüst Medve-díjas Csak a szél című filmet vetítik a rendező jelenlétében, majd az Oscar-díjas Szabó István Az ajtó című filmjét láthatja a közönség.
Hirdetés

A Laemmle NOHO7 filmszínházban megrendezendő fesztivál választékában 12 játékfilm, valamint dokumentum- és rövidfilmek szerepelnek.

A filmfesztivált a korábbi évek gyakorlata szerint a Bunyik Entertainment rendezi. A rendezvény fővédnöke a Los Angeles-i magyar főkonzulátus és fontos együttműködő partnere a Magyar Filmunió. A fesztivál részletes programja a www.hufestival.com címen érhető el.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - magyar filmfesztivál, los angeles, csak a szél, premier
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-11-06 10:48:25
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü