Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olaszországi turnéja során a firenzei Uffizi-képtárba is ellátogatott Madonna, aki a legújabb videóját is a toszkán városban forgatja hétfőtől. - Bulvár magazin
részletek »

Madonna Firenzében - testőrei elfelejtették kifizetni az 1200 eurós számlájukat egy presszóban

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Madonna Firenzében - testőrei elfelejtették kifizetni az 1200 eurós számlájukat egy presszóban
Madonna Firenzében - testőrei elfelejtették kifizetni az 1200 eurós számlájukat egy presszóban
Madonna - forrás: hu.wikipedia.org
Olaszországi turnéja során a firenzei Uffizi-képtárba is ellátogatott Madonna, aki a legújabb videóját is a toszkán városban forgatja hétfőtől.
Az amerikai popsztár a római Forum Romanumon szerette volna felvenni a Turn up the Radio című száma videoklipjét, de a régészeti ásatás területére nem kapott engedélyt.

Az a terve sem sikerült, hogy a klipben Mario Monti miniszterelnök statisztaként szerepeljen, így az énekesnő megelégedett azzal, hogy a reneszánsz Firenze adja a díszletet - közölte az olasz sajtó.

Az énekesnő Milánóban, Rómában és Firenzében tartott koncertjeinek kisebb volt a visszhangja a lapokban, mint szeszélyes kívánságainak.


A paparazzók rendre lefotózták a fiatal vőlegénye vezette Vespa motoron vagy éppen kerékpárral közlekedő popsztárt, és megörökítették azt is, amint a Ponte Vecchio hídjának egyik ékszerüzletében nyolcszáz euróért fiának, Davidnek nyakláncot vásárol, magának pedig egy pár fülbevalót.
Hirdetés

Az Uffizi-képtárat fiával, barátjával, tánckarának tagjaival és munkatársaival kereste fel a külön neki szervezett vezetésen, és Botticelli festményei előtt időzött a legtöbbet, miközben a képtár előtt a rendőröknek kellett visszaszorítaniuk a rajongók tömegét.

Az olasz újságok nem felejtették el megemlíteni, hogy az ötvenhárom éves sztár nem veszi jó néven, ha a hotelszobáját díszítő virágok szára nem pontosan ugyanolyan hosszú.

Madonnát kétszáz fős csapat, közöttük harminc testőr kíséri, akik Firenze egyik presszójában ezerkétszázötven eurós számlát hagytak kifizetetlenül - írta az olasz sajtó.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - madonna, fizenze, testőrök, uffici, klipforgatás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-18 09:32:10
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü