Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A római Aventinus-dombon szemelt ki magának egy villát az amerikai popsztár, Madonna, aki az örök városban is lakást akar vásárolni magának. - Bulvár magazin
részletek »

Madonna az örök városban, Rómában is luxuslakást keres

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Madonna az örök városban, Rómában is luxuslakást keres
Madonna az örök városban, Rómában is luxuslakást keres
A római Aventinus-dombon szemelt ki magának egy villát az amerikai popsztár, Madonna, aki az örök városban is lakást akar vásárolni magának.
Ki nem akarna egy villát Róma egyik legszebb pontján? A milliomos Madonna megengedheti magának - írták az olasz lapok, amelyek már azt is tudni vélik, hogy a popsztár az aventinusi Villa dei Glicinit (Lilaakác-villát) akarja megszerezni.

A négyemeletes villa az Aventinus-dombon levő narancsliget közelében található. A környék legszebb épületének tartott ingatlant több mint hatvan négyzetméteres terasz és ezerháromszáz négyzetméteres kert övezi.


Az olasz főváros luxus ingatlanközvetítői azonnal mozgásba lendültek. Madonnának már felkínáltak egy másik lakást is a neves Palazzi degli Ambasciatori nevű lakóházban, amelyet szecessziós stílusban Gino Coppede (1866-1927) olasz építész tervezett.
Hirdetés

A római lapok úgy tudják, az abruzzói családból származó Madonna Louise Veronica Ciccone régi terve, hogy a világ számos városában birtokolt ingatlanok mellett Itáliában is otthona legyen.

Amikor idén nyáron Madonna Rómában koncertezett, éjszakánként fiatal vőlegényével Vespa-motorral járta be a város utcáit. Ekkor nézte ki, hol szeretne lakást venni magának - írták az újságok.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - madonna, róma, luxuslakás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-08-24 12:04:53
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü