Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ellopták a londoni Tower kulcsait, pontosabban egy súlyos kulcscsomót, amely felvonóhidak, konferenciatermek, továbbá az étterem zárásához kell. - Bulvár magazin
részletek »

Lába kelt a Tower kulcsainak, az őrség tehetetlen volt

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Lába kelt a Tower kulcsainak, az őrség tehetetlen volt
Lába kelt a Tower kulcsainak, az őrség tehetetlen volt
Ellopták a londoni Tower kulcsait, pontosabban egy súlyos kulcscsomót, amely felvonóhidak, konferenciatermek, továbbá az étterem zárásához kell.
A kulcsok egy olyan fémkazettában voltak, amelyet - elméletileg - mindig zárva tartottak, ha benne voltak a kulcsok, ám a lopás éjén, november 5-én - amely hagyományos örömünnep Angliában - a doboz nyitva volt. A tolvaj átmászott a főkapun, majd pedig egy belsőn és megragadta a kulcsokat.

Az őrség ugyan észrevette, ám nem vehette üldözőbe, mert szigorú parancsa van arra, hogy nem hagyhatja el őrhelyét. Így csak arra futotta tehetségükből, hogy rádió-adóvevőn segítséget kérjenek, de hiába próbálkoztak.

A nem túl dicső esetről csak vasárnap este szerzett tudomást a brit sajtó. A Tower tisztségviselői váltig állítják, hogy a koronaékszerek, amelyeket szintén itt őriznek, nem voltak veszélyben.
Hirdetés

A rendőrség nagyszabású hajtóvadászatot indított a kulcstolvaj elfogására, ám eddig nem járt sikerrel, a Tower személyzete lecseréltethette az összes érintett zárat, ami több ezer fontba került - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - tower, kulcs, ellopták, őrség
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-11-13 11:57:44
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü