Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kiss Tibor, a Quimby együttes frontembere kapta kedden D. Tóth Kriszta m1-en futó show-műsorának Szívünk csücske-díját. A zenész által támogatott Nemadomfel Alapítvány és együttes az MTVA jóvoltából - Bulvár magazin
részletek »

Kiss Tibi, a Quimby frontembere kapta a Szívünk csücske díjat

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Kiss Tibi, a Quimby frontembere kapta a Szívünk csücske díjat
Kiss Tibi, a Quimby frontembere kapta a Szívünk csücske díjat
Kiss Tibor, a Quimby együttes frontembere kapta kedden D. Tóth Kriszta m1-en futó show-műsorának Szívünk csücske-díját. A zenész által támogatott Nemadomfel Alapítvány és együttes az MTVA jóvoltából egymillió forintos támogatást kapott a műsortól.
A hazai hírességek és művészek jószolgálati munkájának elismerésére a műsor szerkesztősége által alapított díjat kedden este Budapesten adták át a DTK Show évadzáró utolsó adása előtt két nappal - tájékoztatta az MTI-t a program kommunikációs munkatársa.

A DTK Show nézői a tavaly októberben indult műsorban szereplő, jószolgálati ügyek mellett elkötelezett vendégei közül három népszerű személyiségre, illetve az általuk támogatott alapítványra szavazhattak a Facebookon és e-mailben. A legtöbb szavazatot Kiss Tibi, a Quimby énekese, illetve az általa támogatott Nemadomfel Alapítvány és Nemadomfel együttes kapta. A további két jelölt Miklósa Erika és a Láss, Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete, valamint Balla Eszter és Garas Dezső volt a Down Alapítvánnyal.
Hirdetés

"Büszkék vagyunk arra, hogy ráirányíthattuk a figyelmet a hazai hírességek, művészek jószolgálati munkájára is. Úgy gondolom, hogy minden ember számára kötelesség, hogy ismertségét jó célokra használja" - fogalmazott a műsor házigazdája.

A talkshow első évadának 22 adásában közel száz vendég ült D. Tóth Kriszta kanapéján. A meghívottak között szerepelt Törőcsik Mari, Ben Johnson is, és a műsorban szólalt meg halála előtt utoljára nyilvánosan Garas Dezső. A népszerű show színpadán a hazai együttesek mellett Bryan Ferry és az Erasure is megfordult.

A nyári szünet előtti utolsó adásban a sportriporter Gundel Takács Gáborral, a focista Dzsudzsák Balázzsal és Niki Laudával, a világbajnok Formula-1-es versenyzővel beszélget D. Tóth Kriszta.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Quimby, Kiss Tibor, DTK Show, Szívünk csücske díj
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-05 22:00:07
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü