Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Meghalt az Érden elgázolt másik csecsemő is szerdán - közölte Balázs Magdolna, a fővárosi Szent János Kórház kommunikációs vezetője az MTI-vel. - Bulvár magazin
részletek »

Kettős csecsemő tragédia lett a vége az érdi gázolásnak

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Kettős csecsemő tragédia lett a vége az érdi gázolásnak
Kettős csecsemő tragédia lett a vége az érdi gázolásnak
Meghalt az Érden elgázolt másik csecsemő is szerdán - közölte Balázs Magdolna, a fővárosi Szent János Kórház kommunikációs vezetője az MTI-vel.
Torgyik Pál, a kórház orvos-igazgatója a részletekről szólva újságíróknak elmondta: a három hónapos gyermeket már a kórházba szállítás közben is hosszan próbálták újraéleszteni.


Bár az intenzív osztályra felvett, sokkos állapotú kislány életfunkcióit minden rendelkezésükre álló eszközzel igyekeztek fenntartani, a fejét ért sérülések légzési-keringési összeomlást okoztak, és ennek következtében szerda délelőtt meghalt - fogalmazott az orvos-igazgató.
Hirdetés

Az ikrek babakocsiját az érdi Szövő utcában az úttest szélén tolták a szülők hétfő este, amikor egy 63 éves helybéli asszony az autójával - eddig tisztázatlan körülmények között - elsodorta a babakocsit. A mentők mindkét kislánynál a klinikai halál beálltát állapították meg. Egyikük vérkeringését sikerült újraindítani - őt vitték a Szent János Kórházba -, testvére pedig még aznap meghalt a Heim Pál kórházban.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy kedden kihallgatták a gázolót, de nem kívánt vallomást tenni. Az asszony őrizetét megszüntették, szabadlábon védekezhet az ellene halálos közúti baleset okozása miatt indított eljárásban.

A rendőrség még nem ismeri a kirendelt szakértők véleményét és a csecsemők szüleinek információit, így egyelőre tisztázatlanok a gázolás részletei - nyomatékosította korábbi mondandóját szerdán a szóvivő.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - érdi, csecsemő, gázolás, tragédia
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-20 15:42:55
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü