Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Négy embert előzetes letartóztatásba helyezett a Győri Városi Bíróság egy több mint egymilliárd forintos adócsalás miatt indult adóhatósági eljárás kapcsán - közölte a Győri Törvényszék szóvivő - Bulvár magazin
részletek »

Két hivatásos tiszt is gyanúsított a több mint egy milliárdos adócsalásban

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Két hivatásos tiszt is gyanúsított a több mint egy milliárdos adócsalásban
Két hivatásos tiszt is gyanúsított a több mint egy milliárdos adócsalásban
MTI Fotó: Krizsán Csaba
Négy embert előzetes letartóztatásba helyezett a Győri Városi Bíróság egy több mint egymilliárd forintos adócsalás miatt indult adóhatósági eljárás kapcsán - közölte a Győri Törvényszék szóvivő bírája csütörtökön az MTI-vel.
Máté Kinga elmondta: az egyik gyanúsított tudomásul vette az intézkedést, hárman fellebbezést jelentettek be, így esetükben az előzetes letartóztatásba helyezésről szóló döntés nem jogerős. Valamennyi gyanúsított tett vallomást, de tagadták a terhükre rótt cselekményeket.

A szóvivő jelezte: a bíróság megítélése szerint mind a négyük esetében fennáll az összebeszélés, az eljárás hátráltatása, a szökés, illetve az elrejtőzés veszélye, kettejüknél pedig a bűnismétlésé is, mivel ők korábban hasonló cselekményeket követtek el. Egyikük, ezek miatt, próbaidejét tölti.
Hirdetés

Az M1 Híradója kedd este számolt be arról, hogy milliárdos adócsalást leplezett le Győrben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A hírműsorban elhangzott: a bűnszervezet a gyanú szerint tavaly és az idei év első felében ötmilliárd forint értékben adott el gabonát, a mintegy 1,3 milliárdnyi adót azonban nem fizették meg az értékesítés után. A közlés szerint a csoport a fordított áfa bevezetése miatt hagyott fel tevékenységével.

A Híradó információi szerint a nyomozók négy megyében és a fővárosban félszáz helyszínen egyszerre tartottak házkutatást; kedd hajnalban öt embert vettek őrizetbe, és javasolták előzetes letartóztatásba helyezésüket.

A gyanúsítottak között van a rendőrség és a határőrség egy-egy volt operatív felderítő tisztje is - hangzott el a hírműsorban.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - adócsalás, gabona, milliárd, győr, nav, hivatásos tisztek
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-10-04 20:05:43
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü