Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A miami arclerágós zombitámadáshoz hasonló eset ismétlődött meg Floridában; a tettes ezúttal is meztelenre vetkőzött és kiharapott egy darabot az általa megtámadott ember húsából - közölte - Bulvár magazin
részletek »

Kannibalizmus Amerikában - újabb zombitámadás

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Kannibalizmus Amerikában - újabb zombitámadás
Kannibalizmus Amerikában - újabb zombitámadás
A miami arclerágós "zombitámadáshoz" hasonló eset ismétlődött meg Floridában; a tettes ezúttal is meztelenre vetkőzött és kiharapott egy darabot az általa megtámadott ember húsából - közölte csütörtökön internetes oldalán az ABC News televízió.
A támadó, a 26 éves Charles Baker egy egyelőre nem azonosított szer hatása alatt állt. A férfi szerda éjjel Palmettóban felment a 25 éves barátnője lakására, hogy meglátogassa a gyerekeit. A férfi itt őrjöngve ledobálta ruháit és felborogatta a bútorokat.


Az ugyancsak a lakásban élő, 48 éves Jeffrey Blake megpróbálta megfékezni Bakert, de akkor az kiharapott egy darabot a bicepszéből. Blake-nek végül sikerült letepernie a dühöngőt, akit a kiérkező rendőrök elektromos sokkolóval tettek ártalmatlanná.
Hirdetés

Május végén Miamiban egy valószínűleg szintetikus "fürdősó-drog" hatása alá került, 31 éves férfi, Rudy Eugene megtámadott egy Ronald Poppo néven azonosított 65 éves hajléktalant és lerágta az arcát. Az önkívületben őrjöngő Eugene-nel a rendőrök végeztek.

Észak-Amerikában az elmúlt hetekben nemcsak Floridában történtek a kannibalizmus elemeivel súlyosbított bűncselekmények. Marylandben a múlt héten emeltek vádat Alexander Kinyua kenyai diák ellen, aki meggyilkolt és feldarabolt egy férfit, akinek megette a szívét és az agyának egy részét.

Kanadában Luka Rocco Magnotta biszexuális pornószínész egy kínai diákot gyilkolt meg, akinek evett a testéből, majd a végtagjait különböző címekre elpostázta.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - zombi, kannibalizmus, zombitámadás, amerika,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-22 11:52:04
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü