Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A tinilányok kedvence, a popsztár Justin Bieber szerződésajánlatot kapott egy alacsonyabb osztályú jégkorongcsapattól. A kanadai celeb egészen komoly hokismúlttal rendelkezik, többször edzett a - Bulvár magazin
részletek »

Justin Bieber átigazol jégkorongosnak?

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Justin Bieber átigazol jégkorongosnak?
Justin Bieber átigazol jégkorongosnak?
A tinilányok kedvence, a popsztár Justin Bieber szerződésajánlatot kapott egy alacsonyabb osztályú jégkorongcsapattól. A kanadai celeb egészen komoly hokismúlttal rendelkezik, többször edzett a profiligában (NHL) érdekelt Toronto Maple Leafs együttesével.
A 18 esztendős Bieber jégkorongos tudományáról több videó is letölthető a közösségi oldalakról, és az egyik ilyen keltette fel az ECHL-ben (East Coast Hockey League) szereplő Bakersfield Condors vezetőinek figyelmét, és persze a vele járó hírverés sem utolsó.

A Kondorkeselyűk Kaliforniában székelnek, és Bieber legközelebb október 5-én jár arra, Fresnóban lép fel koncertkörútján. A klub tisztában van vele, hogy nem minden meccsen számolhat a népszerű énekessel, de ha csak néhány találkozóra be tud szállni, szinte garantált lenne a teltház.
Hirdetés

Bieber amolyan próbaszerződés-ajánlatot kapott, vagyis előbb a jégen is bizonyítania kell éles körülmények között. Azt írja róla a klub honlapja, hogy "finom keze van, jól korcsolyázik, és csuklólövéseivel akár még NHL-es szintű kapusokat is legyőzhet. Ezen kívül a a büntetős rávezetésben is erős".

Matthew Riley, a Bakersfield főigazgatója jelezte: nagyon boldogak lennének, ha a kanadai fiatalemberrel számolhatnának. A vezetőedző, Matt O'Dette utalt rá, a jobb szélen számolna vele, már sortársakat is kinézett neki, és az külön előny, hogy jobbkezes. Utóbbi a hokiban azt jelenti, hogy a tenyeres lövéseket a teste jobb oldaláról ereszti el, és ilyen játékos sokkal kevesebb létezik, mint balkezes.

A lemezeladási listákat sikerrel ostromló Bieber a Forbes magazin kimutatása alapján a harmadik "legerősebb celeb" Jennifer Lopez és Oprah Winfrey mögött.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Justin Bieber, jégkorong, szerződés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-09-12 13:38:22
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü