Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Joe Eszterhas magyar származású amerikai forgatókönyvíró és producer lesz a Magyar Nemzeti Filmalap és a film.hu moziportál szervezésében megvalósuló filmíró mesterkurzus-sorozat következő vendége - Bulvár magazin
részletek »

Joe Eszterhas budapesti mesterkurzusán elárulja az Elemi ösztön sikerének titkait is - 2012. október 6-7.

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Joe Eszterhas budapesti mesterkurzusán elárulja az Elemi ösztön sikerének titkait is - 2012. október 6-7.
Joe Eszterhas budapesti mesterkurzusán elárulja az Elemi ösztön sikerének titkait is - 2012. október 6-7.
Joe Eszterhas magyar származású amerikai forgatókönyvíró és producer lesz a Magyar Nemzeti Filmalap és a film.hu moziportál szervezésében megvalósuló filmíró mesterkurzus-sorozat következő vendége október 6-án és 7-én.
A kurzuson az Elemi ösztön, a Music Box és a Szabadság, szerelem forgatókönyvírójának alkotói munkamódszere lesz a téma. Az angol nyelvű eszmecserén részt vesz Andrew G. Vajna, a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos. A kurzuson a közönség is kérdezhet - tájékoztatta a Magyar Filmunió az MTI-t csütörtökön.

A filmíró mesterkurzuson a részvétel ingyenes, de a belépés regisztrációhoz kötött. A kurzus elsősorban szakmai továbbképzés, ezért a filmszakmában dolgozók, játékfilmes forgatókönyvírók, rendezők, valamint a filmszakos hallgatók előnyt élveznek a regisztrációnál - olvasható a közleményben.
Hirdetés

A szervezők korábban arról adtak tájékoztatást, hogy a filmíró mesterkurzusok egy-egy világszerte elismert filmíró köré szerveződnek, akik új impulzusokat adhatnak a magyar forgatókönyvíróknak. A meghívottak a két nap folyamán bemutatják sajátos munkamódszerüket és megosztják a közönséggel szakmai tapasztalataikat, hozzájárulva a magyar forgatókönyvíró szakma és a magyar filmipar megújulásához.

A filmíró mesterkurzus-sorozat első vendége Oliver Stone háromszoros Oscar-díjas filmrendező, forgatókönyvíró volt, aki szeptember 21-én és 22-én telt ház előtt tartott előadást munkamódszereiről a magyar hallgatóságnak. A sorozat további tervezett vendégei Alan Parker és Luc Besson.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Joe Eszterhas, Elemi ösztön, mesterkurzus, producer, Music Box
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-09-27 13:20:34
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü