Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A többi ámokfutóval ellentétben a coloradói filmszínházbeli mészárlás elkövetője nem egy közösségi portálon harangozta be, hogy mire készül, hanem egy telerajzolt jegyzetfüzetben, amelyet egy - Bulvár magazin
részletek »

James Eagan Holmes, az aurorai mészárló a terveit noteszben rögzítette, majd elküldte egy pszichiáternek - videó

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
James Eagan Holmes, az aurorai mészárló a terveit noteszben rögzítette, majd elküldte egy pszichiáternek - videó
James Eagan Holmes, az aurorai mészárló a terveit noteszben rögzítette, majd elküldte egy pszichiáternek - videó
A többi ámokfutóval ellentétben a coloradói filmszínházbeli mészárlás elkövetője nem egy közösségi portálon harangozta be, hogy mire készül, hanem egy telerajzolt jegyzetfüzetben, amelyet egy pszichiáternek küldött el - közölte szerdán rendőrségi forrásra hivatkozva a Fox News televízió.
A James Eagan Holmes által feladott noteszt tartalmazó csomagot a Fox szerint hétfőn fedezték fel, miután egy hétig hevert felbontatlanul a Coloradói Egyetem postázójában. Az értesülést a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) nem erősítette meg és nem is cáfolta, mert az ügyben eljáró bíró, William Sylvester hírzárlatot rendelt el.

Az egyetem meg nem nevezett pszichiátriaprofesszorának elküldött noteszban a televízió forrása szerint Holmes részletesen, rajzokkal illusztrálva ecsetelte, hogy mire készül. A vérengzés elkövetésével gyanúsított, 24 éves férfi ideggyógyászatból készült doktorálni. Tanulmányait júniusban, egyelőre ismeretlen okból megszakította.
Hirdetés

Holmes a hét végén, a legújabb Batman-film bemutatóján 12 embert megölt és további 58-at megsebesített egy moziban, Denver Aurora nevű elővárosában. A mészárlás első és egyben legidősebb áldozatát, az 51 éves Gordon Cowden ingatlanbecsüst szerdán temették el Denverben. A sebesültek közül húszan még mindig kórházban vannak, közülük 7 ember állapota válságos.

Lapinformációk szerint Holmest elkülönített zárkában tartják, és legalább egy időre maszkot adtak rá, mert megelégelték, hogy folyton leköpködi az őreit.

A New York-i Daily News című bulvárlap úgy értesült, hogy Holmes a börtön egyik alkalmazottját arról faggatta, hogy hogyan ért véget a legújabb Batman-rész, a Sötét lovag - Felemelkedés, de az nem válaszolt neki.

Holmes ellen hétfőn emelnek hivatalosan vádat.
- MTI -
James Holmes, Shooter at Batman 'The Dark Knight Rises' Premier Identified.
Listen to Batman theater shooting 911 calls
'Dark Knight Rises' Mass Shooting at Aurora, Colorado Century Theatre for
Breaking James Eagan Holmes
 Makes first court appearance
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - James Eagan Holmes, aurorai mészárló, batman
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-07-26 11:31:25
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü