Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Retrospektív filmvetítésekkel, koncertekkel és kiállításokkal készülnek világszerte október 5-én a leghíresebb titkosügynök, James Bond 50. születésnapjára - az első 007-es filmet 1962-ben mutatták - Bulvár magazin
részletek »

James Bond, a 007-es ügynök 50 éves - világszerte, így nálunk is programokkal ünneplik a félévszázados jubileumot

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
James Bond, a 007-es ügynök 50 éves - világszerte, így nálunk is programokkal ünneplik a félévszázados jubileumot
James Bond, a 007-es ügynök 50 éves - világszerte, így nálunk is programokkal ünneplik a félévszázados jubileumot
Retrospektív filmvetítésekkel, koncertekkel és kiállításokkal készülnek világszerte október 5-én a leghíresebb titkosügynök, James Bond 50. születésnapjára - az első 007-es filmet 1962-ben mutatták be Sean Connery főszereplésével.
New Yorkban retrospektív filmvetítéseket tartanak a Modern Művészetek Múzeumában (MoMa), Los Angeles-ben az Akadémia szervezésében Music of Bond Night címmel szerveznek koncertet, Angliában a Christie's aukciósház karitatív céllal James Bond-relikviákat árverez el.

Szingapúrban az egyik legtekintélyesebb felhőkarcoló, a Marina Bay Sands egy 50 éves jubileumi Bond-logót vetít ki, Belgiumban, Dél-Afrikában különböző csoportok és munkahelyi csapatok fognak össze és öltöznek Bond-stílusú ruhákba és szmokingba, Ausztráliában, Franciaországban, Hollandiában, Indiában, Japánban, Lettországban, Mexikóban, Oroszországban és Svájcban pedig különböző fesztiválokon vetítik majd az Everything or Nothing (Mindent vagy semmit) című egész estés dokumentumfilmet.
Hirdetés

Számos országban a rádióadók az elmúlt 50 év Bond-filmzenéit fogják játszani a James Bond-világnapon - adta hírül közleményben a Fórum Hungary Filmforgalmazó Kft.

Magyarországon a jubileum alkalmából egyes hazai mozik újra műsorra tűzik a Bond-filmek legjobbjait: A kém, aki szeretett engem, a Casino Royale, a Dr. No, a Goldfinger, az Oroszországból szeretettel és a Quantum csendje lesz megtekinthető pénteken, szombaton és vasárnap négy budapesti (Cinema City Aréna, Cinema City Westend, Cinema City Allee, Cinema City Mammut) és négy vidéki moziban (Székesfehérvár, Győr, Szeged, Pécs). A pontos vetítési dátumokról és időpontokról a www.cinemacity.hu oldalon lehet tájékozódni.

Ian Fleming Bond-regényei nyomán 1962-ben, Albert R. Broccoli és Harry Saltzman gondozásában készült el az első film Sean Connery főszereplésével, a Dr. No. A 007-es története rekorder, a legrégebben futó filmszériának számít: az idén mozikba kerülő 007 - Skyfall a sorban a 23. Bond-film.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - james bond, 007 ügynök, 50 éves, jubileum
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-10-04 12:57:39
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü