Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyapjúbálák égnek a győri posztógyár egyik csarnokában; a tüzet körülhatárolták és megkezdték a mozdítható bálák elszállítását, hogy kevesebb legyen az éghető anyag – közölte csütörtök reggel - Bulvár magazin
részletek »

Hatalmas tűz ütött ki hajnalban a győri gyapjúgyárban

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Hatalmas tűz ütött ki hajnalban a győri gyapjúgyárban
Hatalmas tűz ütött ki hajnalban a győri gyapjúgyárban
Gyapjúbálák égnek a győri posztógyár egyik csarnokában; a tüzet körülhatárolták és megkezdték a mozdítható bálák elszállítását, hogy kevesebb legyen az éghető anyag – közölte csütörtök reggel az MTI-vel a katasztrófavédelem megyei szóvivője.
Dobos Viktória tűzoltó hadnagy tájékoztatása szerint mintegy háromezer négyzetméteren csaptak fel a lángok, az esethez reggel háromnegyed négykor riasztották a tűzoltókat. A helyszínre érkezett a Vas megyei katasztrófavédelmi igazgatóság mobillaborja is.


A teljes terjedelmében, nagy füsttel égő csarnok több szomszédos épületet is veszélyeztet, a lakosságra azonban nem jelent veszélyt - mondta a szóvivő.
Hirdetés

Jelezte, hogy miután a tűz miatt leállt az üzemben a munka, létszámellenőrzést tartottak, így már tudható: egyetlen munkás sem maradt a lángoló csarnokban.
- MTI -
Ég a pamut- és műszálgyártó csarnok a győri gyapjúgyárban. A gyárban háromezer négyzetméteren csaptak fel a lángok, az esethez reggel háromnegyed négykor riasztották a tűzoltókat. MTI Fotó: Szente Ákos
MTI Fotó: Szente Ákos
MTI Fotó: Krizsán Csaba
MTI Fotó: Krizsán Csaba
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - győr, tűz, gyapjúgyár
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-21 09:30:18
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü