Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karambolozott a Lázár Jánost szállító autó szerda reggel az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, a balesetben az eddigi adatok szerint egy nő életét vesztette. Azt nem tudni, hogy a - Bulvár magazin
részletek »

Halálos balesetet okozott a Lázár Jánost szállító autó ma az M5-ön

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Halálos balesetet okozott a Lázár Jánost szállító autó ma az M5-ön
Halálos balesetet okozott a Lázár Jánost szállító autó ma az M5-ön
Karambolozott a Lázár Jánost szállító mikrobusz szerda reggel az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, a balesetben az eddigi adatok szerint egy nő életét vesztette. Az MTI helyszínre érkezett tudósítója úgy értesült, hogy a Miniszterelnökséget vezető államtitkár könnyebb sérülést szenvedett.
Az MTI fotóriporterének képein az látható, hogy az államtitkárt szállító Volkswagen Transporter eleje tört össze, a mikrobusz a pályatest melletti árokban áll. A másik jármű, egy Ford Fiesta az autópálya belső sávjában van, a vezetőülés felőli oldala teljesen összetört. Megsérült a személygépkocsi motortere, mindkét ajtaja és hátulja is.

Az eddigi adatok szerint a személyautóban utazó nő vesztette életét a balesetben. Arról, hogy Lázár János megsérült-e, egyelőre sem a megyei rendőrség, sem a mentősök nem adtak információt. Az MTI úgy tudja, hogy az áldozat egy 36 éves nő. A mikrobuszban Lázár János és sofőrje ült, mindkettőjüket könnyű sérülésekkel vitték kórházba.
Hirdetés

Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek szerda reggel azt mondta: az M5-ös autópálya Budapest irányába vezető oldalán, a 107-108 kilométerszelvény között két gépjármű ütközött össze.

A helyszínelés tart - közölte a szóvivő az MTI-vel.

A Kormányszóvivői Iroda előzőleg azt tudatta az MTI-vel, hogy "tisztázatlan okok miatt, a belső sávban veszteglő gépjárműnek ütközött" a Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárt szállító autó.
- MTI -
Kecskemét, 2012. október 24. Tűzoltók dolgoznak egy összeroncsolódott személyautó mellett az M5-ös autópálya Budapest irányába vezető oldalán, a 107-108 kilométerszelvény között, Kecskemét közelében 2012. október 24-én. Az elsődleges információk szerint a belső sávban veszteglő gépjárműnek ütközött a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, Lázár Jánost szállító autó. A két gépjármű balesetében egy nő életét vesztette. MTI Fotó: Noszlopy N. Miklós
Kecskemét, 2012. október 24. Rendőrök helyszínelnek egy összeroncsolódott mikrobusz mellett az M5-ös autópálya Budapest irányába vezető oldalán, a 107-108 kilométerszelvény között, Kecskemét közelében 2012. október 24-én. A Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, Lázár Jánost szállító autó az elsődleges információk szerint egy a belső sávban veszteglő személyautónak ütközött. A két gépjármű balesetében egy nő életét vesztette. MTI Fotó: Noszlopy N. Miklós
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - halálos baleset, lázár jános, m5
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-10-24 08:40:55
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü