Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A Terrorelhárítási Központ (TEK) közreműködésével fogtak el három, kerítéssel gyanúsított embert kedden a Tolna megyei Pincehelyen - közölte honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság. - Bulvár magazin
részletek »

Hajnali TEK akció: kerítőkre csaptak le Pincehelyen

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Hajnali TEK akció: kerítőkre csaptak le Pincehelyen
Hajnali TEK akció: kerítőkre csaptak le Pincehelyen
A Terrorelhárítási Központ (TEK) közreműködésével fogtak el három, kerítéssel gyanúsított embert kedden a Tolna megyei Pincehelyen - közölte honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság.
A hajnali akció során egy 25 és egy 50 éves férfit, illetve egy 47 éves nőt állítottak elő, akik 2011 óta több nőt erőszakkal fenyegetéssel kényszerítettek prostitúcióra - írták.

A három pincehelyi lakos további bűncselekményekkel is gyanúsítható, amelyek részleteit még most nyomozzák. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) kerítés és kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást.

A közlés szerint a megyei főkapitányság bűnügyi állományának és a TEK beosztottainak közös akciójára azért volt szükség, mert feltételezhető volt, hogy a gyanúsítottaknál fegyver van.
Hirdetés

A főkapitányság kezdeményezte a három ember előzetes letartóztatását - tették hozzá.

Az elfogásról a honlapon közzétett videón egy, már megbilincselt férfi, és az akció helyszíne, egy rendezetlen állapotú lakóépület látható.

Deák Balázs, a TMRFK sajtóreferense a bűncselekményről nem közölt további részleteket. Annyit azonban elmondott, hogy a kiskorú veszélyeztetését és a prostitúcióra kényszerítést az adatok alapján nem ugyanazzal a sértettel szemben követték el.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - tek, kerítők, pincehely
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-05-08 14:31:05
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü