Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A belváros több helyszínén is filmeket forgatnak a hétvégén, ezért július 7-én, szombaton és július 8-án, vasárnap több helyen is kell majd kisebb-nagyobb forgalomkorlátozásokra számítani. - Bulvár magazin
részletek »

Ha hétvége, akkor Bruce Willis ismét borzolja a belvárosiak türőképességét - útlezárások, forgalomkorlátozások

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Ha hétvége, akkor Bruce Willis ismét borzolja a belvárosiak türőképességét - útlezárások, forgalomkorlátozások
Ha hétvége, akkor Bruce Willis ismét borzolja a belvárosiak türőképességét - útlezárások, forgalomkorlátozások
A belváros több helyszínén is filmeket forgatnak a hétvégén, ezért július 7-én, szombaton és július 8-án, vasárnap több helyen is kell majd kisebb-nagyobb forgalomkorlátozásokra számítani.
Az "A Good Day to Die Hard" című film forgatása miatt az alábbi forgalomkorlátozások lépnek életbe:

Július 7-én, szombaton 20 órától július 8-án, vasárnap 24 óráig lezárják a forgalom elől a Ferenciek terén a Buda felé tartó autóbuszok megállóhelyeit. Emiatt az itt megálló 5-ös, 7-es, 7E, 8-as, 112-es, 173-as, 173E, 178-as, 907-es, 908-as, 956-os, 973-as és 990-es jelzésű autóbuszokra mintegy száz méterrel hátrébb, a Városház utca torkolatánál kialakított ideiglenes megállóhelyen lehet felszállni. A filmforgatás idején alkalmanként 5-10 percre a forgalmat is leállíthatják.

Július 8-án, vasárnap 4 és 23 óra között lezárják a Kossuth Lajos utcát, a Szabad sajtó utat és az Erzsébet hidat a közúti forgalom elől, ebben az időszakban ide csak a tömegközlekedési járművek hajthatnak be, melyek forgalmát - illetve a gyalogosforgalmat is - a filmforgatás idején több alkalommal öt-tíz percre leállíthatják.
Hirdetés

Július 8-án, vasárnap a 115-ös autóbuszok egész nap a Kiskörúton, terelve közlekednek a Ferenciek terei aluljáró lezárása miatt az Árpád híd M végállomás felé. A buszok nem érintik a Kálvin tér M, Ferenciek tere M és Szervita tér megállóhelyeket. Helyettük a Kálvin téren, az Astoriánál és a Deák Ferenc téren a 109-es autóbusz megállóiban állnak meg.

Más filmforgatás miatt szombaton és vasárnap a Madách téren is kisebb korlátozásokra kell majd számítani, ami miatt az erre közlekedő járatok, a 47-es és a 49-es villamos, valamint a 109-es és az erre terelt 115-ös autóbusz forgalmát alkalmanként öt-tíz percre korlátozhatják.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a filmforgatások idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. Az esetleges kellemetlenségek miatt az utasok türelmét és megértését kérjük és köszönjük!

Budapesti Közlekedési Központ
- ÖS -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Good Day to Die Hard, Bruce Willis, filmforgatás, hétvége, útlezárások
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-07-06 11:23:00
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü