Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
George Clooney újból rendez: ezúttal a The Yankee Commandante című filmet, amely egy Kubában Castróval harcoló amerikai gerillaparancsnokról szól. - Bulvár magazin
részletek »

George Clooney újra filmet rendez The Yankee Commandante címmel

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
George Clooney újra filmet rendez The Yankee Commandante címmel
George Clooney újra filmet rendez The Yankee Commandante címmel
George Clooney újból rendez: ezúttal a The Yankee Commandante című filmet, amely egy Kubában Castróval harcoló amerikai gerillaparancsnokról szól.
A Variety című filmes szaklap szerint a film David Grann írásán alapul, amely William Alexander Morgan történetét elevenítette fel, aki 1958-ban együtt harcolt Fidel Castróval Batista diktatúrája ellen.


A gerillaparancsnoknak 1959-ben része volt a dominikai diktátor puccskísérletének meghiúsításában is, ám később kommunistaellenes nézetei miatt kiesett Castro kegyeiből, és 1961-ben kivégezték.
Hirdetés

A sztori megfilmesítési jogait a Focus Features produkciós cég nyerte el a héten. A filmen Clooney producerként is dolgozik majd Grant Heslov társaságában - értesült a variety.com.

Clooney legutóbbi rendezése A hatalom árnyékában című politikai dráma volt, színészként az Utódokban láthatta tavaly a közönség. A népszerű hollywoodi sztár legközelebb a Gravity című sci-fiben szerepel.
- MT -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - George Clooney, film, rendező
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-07 14:18:51
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü