Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A Magyar Honvédség egyik harci helikopterének közreműködésével zajlott szerda délelőtt a Die Hard - Drágább, mint az életed című amerikai szuperprodukció forgatása a fővárosban; a gép pilótája - Bulvár magazin
részletek »

Ez a harci helikopter dübörgött a főváros felett Bruce Willis Die Hard5 filmjének forgatásán ma délelőtt

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Ez a harci helikopter dübörgött a főváros felett Bruce Willis Die Hard5 filmjének forgatásán ma délelőtt
Ez a harci helikopter dübörgött a főváros felett Bruce Willis Die Hard5 filmjének forgatásán ma délelőtt
A Magyar Honvédség egyik harci helikopterének közreműködésével zajlott szerda délelőtt a Die Hard - Drágább, mint az életed című amerikai szuperprodukció forgatása a fővárosban; a gép pilótája szerint a kijelölt feladat nem jelentett számára komolyabb kihívást egy augusztus 20-i légi parádénál.
Az orosz gyártmányú MI-24-es katonai helikoptert Simon Péter, a Magyar Honvédség 36 esztendős pilótája vezette, aki eddig körülbelül 1600 órát repült, immár 17 esztendeje oktató-berepülő pilóta.


Jelenleg őrnagyi rangban szolgál az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison, ahol az alakulat repülőműveleti főnöke.


A szolnoki helikopterbázison a légi jármű utolsó, kedd délutáni átvizsgálása és próbarepülése során a pilóta az MTI-nek azt mondta, hogy teendője "budaörsi felszállással egy gyakorlórepülés végrehajtása".
Hirdetés

A feladat egyetlen specialitása maga az útvonal, amelyet a Rákóczi híd és a Lánchíd között, 150 méteres terepszinti magasságban, a Duna medervonalában jelöltek ki számára. Ez nem sokkal tér el a megszokott augusztus 20-i budapesti légi parádék útvonalától, ezért ebből a szempontból sem jelent komoly kihívást - mondta az őrnagy.

A Die Hard-sorozat ötödik darabját áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, ahol 86 napon át, több helyszínen zajlanak a produkció munkálatai. A Die Hard - Drágább, mint az életed főként Oroszországban játszódik, ahova a Bruce Willis alakította John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát, akit Jai Courtney játszik.
- MTI -
A Magyar Honvédség MI-24-es helikoptere repül a Lánchíd felett a Good Day to Die Hard című, ötödik Die Hard-film forgatásán. MTI Fotó: Kallos Bea
A Magyar Honvédség MI-24-es helikoptere (elöl) és egy kamerával felszerelt helikopter repül Budapest felett a Good Day to Die Hard című, ötödik Die Hard-film forgatásán. A Háttérben a Keleti pályaudvar épülete látható. MTI Fotó: Kallos Bea
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - die hard, bruce willis, helikopter, forgatás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-06 17:51:38
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü