Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válságos az állapota annak a három hónapos csecsemőnek, akit ikertestvérével együtt ütött el egy autós még hétfő este Érden. Testvére a kórházba szállítása után meghalt. - Bulvár magazin
részletek »

Érdi tragikus baleset: az ikercsecsemők közül az egyik meghalt, a másik válságos, életveszélyes állapotban van

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Érdi tragikus baleset: az ikercsecsemők közül az egyik meghalt, a másik válságos, életveszélyes állapotban van
Érdi tragikus baleset: az ikercsecsemők közül az egyik meghalt, a másik válságos, életveszélyes állapotban van
Válságos az állapota annak a három hónapos csecsemőnek, akit ikertestvérével együtt ütött el egy autós még hétfő este Érden. Testvére a kórházba szállítása után meghalt.
Balázs Magdolna, a budapesti Szent János Kórház kommunikációs vezetője kedden arról tájékoztatta az MTI-t, az ikerpár egyik sérültjét hétfő este szállították a kórház intenzív osztályára; a baleset helyszínén a csecsemő légzése és keringése leállt, újra kellett éleszteni.


A gyermeket súlyos koponyasérüléssel ápolják, állapota életveszélyes, válságos - tette hozzá.

A Heim Pál Gyermekkórház ügyeletes főorvosa - megerősítve az MTI információját - hétfő éjjel közölte, hogy az intézményük intenzív osztályára került csecsemő meghalt.
Hirdetés

Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek hétfő éjjel azt mondta: a rohamkocsival érkező mentők a riasztás után öt percen belül érkeztek a helyszínre, és mindkét három hónapos kislánynál a klinikai halál beálltát állapították meg.

Azt a kislányt, akit a János kórházba vittek, még a helyszínen sikerült újraéleszteni, de a másik kislányt folyamatos újraélesztési kísérlet mellett vitték a Heim Pál kórházba.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek kedden azt mondta, a balesetet okozóját a nap folyamán gyanúsítottként hallgatják ki halálos közúti baleset okozásáért.

Közlése szerint a személyautó eddig tisztázatlan körülmények között sodorta el az érdi Szövő utcában az út szélén a szülők által tolt babakocsit, amelyben a két kislány volt.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - baleset, érd, ikercsecsemők
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-19 11:33:32
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü