Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kuruzslás miatt büntetőeljárás indult két ember ellen, akik szakorvosi végzettség nélkül kezeltek fogászati betegeket másfél éven át Nagykanizsán - közölte a városi rendőrkapitányság bűnügyi - Bulvár magazin
részletek »

Egy nagykanizsai fogászaton kuruzslók kezelték a betegeket másfél éven át

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Egy nagykanizsai fogászaton kuruzslók kezelték a betegeket másfél éven át
Egy nagykanizsai fogászaton kuruzslók kezelték a betegeket másfél éven át
Kuruzslás miatt büntetőeljárás indult két ember ellen, akik szakorvosi végzettség nélkül kezeltek fogászati betegeket másfél éven át Nagykanizsán - közölte a városi rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője csütörtökön az MTI-vel.
Farsang Boglárka elmondta: egy betéti társaság rendelőjében tavaly április óta nem volt fogorvos, azóta az ott dolgozó asszisztens és fogtechnikus kezelte a pácienseket.

Az esetre azt követően derült fény, hogy egy betegnek szövődményei keletkeztek a kezelések után, s mivel felvetődött annak gyanúja, hogy nem is orvos látta őt el, rendőrségi feljelentést tett.

A beteget előzőleg több alkalommal is fogadták a betéti társaság Hevesi utcai rendelőjében, de a szövődmények jelentkezése után vált számára gyanússá, hogy nem is fogorvos kezelte. A rendőrség a nyomozás során megállapította, hogy 2011 áprilisa óta valóban nem volt orvos a rendelőben, a pácienseket az addigi asszisztens és a fogtechnikus látta el - közölte az osztályvezető.
Hirdetés

A fogtechnikus férfit és a fogászati asszisztensnőt - apát és lányát - szerdán gyanúsítottként hallgatták ki. Elmondták, hogy az elmúlt időszakban 50-100 fogászati beteget kezeltek. A rendőrök kuruzslás miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.

Farsang Boglárka hozzátette: a rendőrség várja azoknak a pácienseknek a jelentkezését, akik a Hevesi utcai klinikán jártak az elmúlt másfél évben. Hangsúlyozta azonban azt is, hogy a rendelőt üzemeltető betéti társaságnak egy Nagykanizsához közeli településen is van fogászati rendelője, ott szabályszerűen egy alkalmazott fogorvos látta el a betegeket.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - kuruzslók, fogászat, szövődmények, rendőrség, feljelentés, nagykanizsa
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-10-25 15:46:56
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü