Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendőrök járják a pécsi utcákat azon a környéken, ahol szerdán megtalálták a rendőrségi pszichológus, Bándy Kata holttestét, a rendőrök a lakóknál a legapróbb részletekre is rákérdeznek - tudta meg - Bulvár magazin
részletek »

Egy millió forintot ad a rendőrség annak, aki segít Bándy Kata rendőrségi pszichológus gyilkosának kézre kerítésében

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Egy millió forintot ad a rendőrség annak, aki segít Bándy Kata rendőrségi pszichológus gyilkosának kézre kerítésében
Egy millió forintot ad a rendőrség annak, aki segít Bándy Kata rendőrségi pszichológus gyilkosának kézre kerítésében
Rendőrök járják a pécsi utcákat azon a környéken, ahol szerdán megtalálták a rendőrségi pszichológus, Bándy Kata holttestét, a rendőrök a lakóknál a legapróbb részletekre is rákérdeznek - tudta meg az MTI ott élőktől.
Az ügyben emberölés megalapozott gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indult nyomozás, amelyet külön nyomozócsoport végez.

Az esettel kapcsolatban rengeteg a találgatás a helyi hírportálokon, a rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel azonban részleteket nem árul el, így azt sem tudni, mi okozta a vasárnap eltűnt 25 éves nő halálát, továbbá, hogy azon a helyen érte-e a halál, ahol megtalálták, vagy később vitték holttestét a helyszínre.

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI kérdésére csütörtökön azt mondta: amint újabb, a lakosságot érintő érdemi információ áll rendelkezésükre, azt tudatják. A rendőrség a portálok információira nem reagál.
Hirdetés

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerda este a rendőrség internetes oldalán közölte: egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel szerdán Hatala József országos rendőrfőkapitány annak, aki segít kézre keríteni a pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata gyilkosát. A díj annak fizethető ki, aki olyan adattal rendelkezik, amelynek segítségével az elkövető azonosítható, valamint megalapozottá válik bűnösségének gyanúja. A nyomravezetőnek vállalnia kell azt is, hogy tanúként részt vesz az eljárásban; a védelméhez szükséges intézkedéseket a hatóság megteszi.

A rendőrség korábban közölte, hogy a vasárnap hajnal óta eltűntként keresett Bándy Kata holttestére egy férfi bukkant rá szerda délután Pécsen, a Délibáb utcában, egy bokros területen.

A rendőrség még kedden, lakossági felhívásában tette közzé Bándy Kata eltűnését. Abban foglalkozás és munkahely nem szerepelt. Azt írták, hogy a 25 éves nő vasárnap hajnali két órakor egyedül, gyalog indult el egy sörözőtől, az otthonába azonban nem érkezett meg.

A rendőrségen dolgozó pszichológus eltűnéséről több pécsi portál is beszámolt. Az édesapa, Bándy Pál azt mondta: a lánya és barátai szórakozóhelyen ünnepelték egy barátnőjük születésnapját. Az apa szombat este beszélt lányával telefonon. A portálok abból, hogy Bándy Katát a Király utcában még rögzítették a térfigyelő kamerák, arra következtettek: a nőt mindössze néhány száz méter választotta el attól, hogy hazaérjen.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - rendőrségi pszichológus, Bándy Kata, Pécs, rendőrség
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-07-12 11:42:08
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü