Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A világhírű amerikai színész, Dustin Hoffman 75 éves korára győzte le a filmrendezéssel kapcsolatos félelmeit, ebben felesége és terapeutája segített neki. - Bulvár magazin
részletek »

Dustin Hoffman 75 éves korára érett be a filmrendezéshez - a Kvartett január végétől a magyar mozikban

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Dustin Hoffman 75 éves korára érett be a filmrendezéshez - a Kvartett január végétől a magyar mozikban
Dustin Hoffman 75 éves korára érett be a filmrendezéshez - a Kvartett január végétől a magyar mozikban
A világhírű amerikai színész, Dustin Hoffman 75 éves korára győzte le a filmrendezéssel kapcsolatos félelmeit, ebben felesége és terapeutája segített neki.
Az Oscar-díjas színész most debütál rendezőként, tavaly forgatott Kvartett című filmje január 24-én kerül a magyar mozikba. A négy idősödő operaénekesről szóló vígjátékban Maggie Smith, Billy Connolly és Michael Gambon játsszák a főszerepet.

"Mint minden embernek, nekem is megvannak a magam démonai, amelyekkel harcolnom kell. Egyike volt ezeknek a démonoknak a rendezés. Most, hogy végre megcsináltam, azt kérdezem magamtól, miért vártam vele ilyen sokáig" - fogalmazott Dustin Hoffman a Die Zeit (www.zeit.de) című német napilap online magazinjának.
Hirdetés

Nagy álma volt a rendezés, és már 1978-ban beteljesíthette volna azt a Próbaidő című filmmel. Mint a magazinnak elmondta, szerette a történetet, elvállalta a film főszerepét, és részt vett a produkciós munkákban is. "Én válogattam ki a szereplőket, és az írókkal együtt dolgoztam a forgatókönyvön. Ez az én filmem volt" - fogalmazott Hoffman, hozzátéve: ahogy elkezdődött a forgatás, félelmei mégis eluralkodtak rajta.

Bevallotta, hogy a Kvartett rendezését is vissza akarta mondani, de felesége, Lisa és ügynöke a sarkukra álltak, és nem engedték, hogy ezt tegye. Végül terapeutához fordult, és legyőzte a rendezéssel kapcsolatos félelmeit.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Dustin Hoffman, film, rendezés, Kvartett
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-01-04 10:42:08
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü