Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Beismerő vallomást tett a rendőrségen az a 18 éves férfi, aki a gyanú szerint Bag és Domonyvölgy határában hétfőn meggyilkolt egy 32 éves gödöllői nőt - jelentette be a Pest Megyei - Bulvár magazin
részletek »

Domonyvölgyi gyilkosság - videó a 18 éves férfi elfogásáról, aki két további bűncselekményt is beismert

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Domonyvölgyi gyilkosság - videó a 18 éves férfi elfogásáról, aki két további bűncselekményt is beismert
Domonyvölgyi gyilkosság - videó a 18 éves férfi elfogásáról, aki két további bűncselekményt is beismert
Beismerő vallomást tett a rendőrségen az a 18 éves férfi, aki a gyanú szerint Bag és Domonyvölgy határában hétfőn meggyilkolt egy 32 éves gödöllői nőt - jelentette be a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) vezetője pénteken Budapesten. Mihályi István közölte azt is, hogy indoklás nélkül felmentette a gödöllői rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetőjét.
A megyei főkapitány sajtótájékoztatón elmondta: a gyanúsított két további bűncselekményt is beismert kihallgatásán. A gyanú szerint a férfi a múlt héten késsel megszúrt és könnyebben megsebesített egy 62 éves nőt Hatvan külterületén, majd autóját elrabolva elhajtott. Ezt a járművet a rendőrök szerdán megtalálták a Borsod megyei Szakáld külterületén egy árokban.

A gyanúsított a most hétfői gyilkosság előtt néhány órával Gödöllőn egy másik nő autójába is beszállt, és késsel próbálta arra kényszeríteni, hogy Aszód felé hajtson. Az asszony azonban ellenállt, így a gyanúsított kiszállt a kocsiból és elmenekült.
Hirdetés

Arra a kérdésre, azért mentette-e fel a bűnügyi osztályvezetőt, mert sajtóhírek szerint a nő bejelentése ellenére nem vettek fel jegyzőkönyvet az esetről, Mihály István azzal válaszolt: indoklás nélkül mentette fel tisztségéből az osztályvezetőt. Közölte azt is: szolgálati kötelezettségszegés gyanújával feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, és fegyelmi vizsgálatot is indított.

A megyei rendőrfőkapitány közölte, a 32 éves gödöllői nő gyilkosának felkutatásában hétfő és csütörtök között összesen 1165 rendőr vett részt, köztük a PMRFK teljes bűnügyi állománya, a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai, valamint további megyék rendőrei.

A bűncselekmények elkövetésével gyanúsított 18 éves szakáldi S. Márkot csütörtök délután Miskolcon, az Avas lakótelepen fogták el a TEK munkatársai. Mihály István megfogalmazása szerint a férfinak esélye sem volt az ellenállásra.

A gyanúsított elfogásához nagy segítséget nyújtottak a Gödöllőn elhelyezett térfigyelő kamerák. A nyomozást segítette, hogy a férfi az elrabolt autót az egyik közösségi oldalon kezdte el hirdetni.

Mihály István tájékoztatása szerint a büntetlen előéletű gyanúsítottat anyagi haszonszerzés vezette, és korábban semmilyen kapcsolata nem volt áldozataival. A szakiskolában tanuló férfi rendezett, nyugodt családi háttérrel rendelkezett - tette hozzá.

A rendőri vezető nem tudta megerősíteni azt a sajtóhírt, amely szerint elképzelhető, hogy a domonyvölgyi támadó gyilkolt meg három hete egy férfit Budapesten.

A hétfőn meggyilkolt 32 éves nő a gödöllői Szent István Egyetemen dolgozott adminisztrátorként.
- MTI -
Így fogták el a domonyvölgyi gyilkost
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - domonyvölgyi gyilkosság, 18 éves férfi, bűncselekmény, gödöllő
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-09-28 15:44:18
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü