Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egy feltételezett lopás miatt elraboltak, majd embertelen körülmények között, megláncolva tartottak fogva egy idős férfit Felgyőn; a sértett két nap után tudta kiszabadítani magát - közölte a - Bulvár magazin
részletek »

Brutális bűnügy: elraboltak, láncra vertek egy idős embert Felgyőn, pedig ártatlan volt

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Brutális bűnügy: elraboltak, láncra vertek egy idős embert Felgyőn, pedig ártatlan volt
Brutális bűnügy: elraboltak, láncra vertek egy idős embert Felgyőn, pedig ártatlan volt
Egy feltételezett lopás miatt elraboltak, majd embertelen körülmények között, megláncolva tartottak fogva egy idős férfit Felgyőn; a sértett két nap után tudta kiszabadítani magát - közölte a Csongrád megyei rendőrfőkapitány helyettese csütörtökön Szegeden.
A 76 esztendős férfit a gyanúsítottak - apa és fia - azért hurcolták el, mert azt feltételezték, hogy a tanyájukról ő lopott el egy utánfutót - mondta Urbán Zoltán alezredes a felderítésről tartott sajtótájékoztatón.

A két férfi hétfőn állította meg a kerékpárján hazafelé tartó sértettet, földre kényszerítette, kezét-lábát összekötötte, majd egy közeli tanyára vitte, ahol egy néhány négyzetméteres, vályogfalú, földpadlós ólba zárta, és megláncolta.
Hirdetés

Áldozatukat étlen-szomjan tartották fogva, és többször is felszólították, szabadulása érdekében vallja be, hogy köze van az utánfutó eltűnéséhez. Az idős férfi következetesen tagadta, hogy ő követte volna el a bűncselekményt, mégsem engedték szabadon - közölte az alezredes.

A sértettnek szerdán sikerült kiszabadítania magát: a kukoricáson át négykézláb elvonszolta magát a közeli műútig, ahol megállított egy autót. Mentőt hívtak hozzá, majd kórházba vitték. Az idős férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, kiszáradt, de a körülményekhez képest jó állapotban van, valószínűleg csütörtökön hazaengedik a kórházból - mondta Urbán Zoltán.

A gyanúsítottakat - akik elismerték a bűncselekmény elkövetését - őrizetbe vették, emberrablás bűntette miatt indult eljárás ellenük, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - emberrablás, felgyő
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-14 10:27:59
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü