Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Péntektől augusztus 1-jéig ismét forgalomkorlátozásra kell számítani a Bruce Willis-film miatt Budapesten, ezúttal a VI. kerületben az operaház mögötti terület lesz forgatási helyszín - közölte a - Bulvár magazin
részletek »

Bruce Willis filmforgatása miatt péntektől szerdáig forgalomkorlátozások lesznek ismét

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Bruce Willis filmforgatása miatt péntektől szerdáig forgalomkorlátozások lesznek ismét
Bruce Willis filmforgatása miatt péntektől szerdáig forgalomkorlátozások lesznek ismét
Péntektől augusztus 1-jéig ismét forgalomkorlátozásra kell számítani a Bruce Willis-film miatt Budapesten, ezúttal a VI. kerületben az operaház mögötti terület lesz forgatási helyszín - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
Budapest, 2012. július 26.
Csütörtök éjféltől jövő szerdán éjfélig megállási tilalom lesz érvényben a Lázár utcában a Hajós utca és a Dalszínház utca között, valamint a Hajós utcában az Andrássy út és Lázár utca között.Vasárnaptól kedden 24 óráig az Andrássy úton is tilos lesz megállni a Nagymező utca és a Káldy Gyula utca között a Bajcsy-Zsilinszky út irányában, a Bajcsy-Zsilinszky közben, a Hajós utca egy részén, a Lázár utcában a Dalszínház utca és Bajcsy-Zsilinszky út között, valamint a Révay utcában a Dobó utca és Dalszínház utca között.
Hirdetés

Szintén vasárnaptól kedden 18 óráig le lesz zárva a Bajcsy-Zsilinszky köz, a Hajós utca az Andrássy út és a Lázár utca között, a Lázár utca a Hajós utca és Dalszínház utca között, a Dalszínház utca a Lázár utca és Andrássy út között, valamint a Révay utca a Dobó utca és Dalszínház utca között.

A lezárások miatt sem az Apor Vilmos tér felé közlekedő 105-ös, sem a csepeli Csillagtelep irányába haladó 979-es autóbusz nem tud megállni az Opera állomáson, ezért a megállót 50 méterrel hátrébb helyezik, a Nagymező utcai kereszteződéséhez.

A további forgatási időpontokról és az azokhoz kapcsolódó forgalmi változásokról a BKK későbbre ígért tájékoztatást.

A forgatás Magyarországon augusztus végéig tart, addig több alkalommal kell még útlezárásokra számítani.

A Die Hard sorozat ötödik részét áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, a produkció munkálatai 86 napon át, több helyszínen folynak. A Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard) főként Oroszországban játszódik.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - bruce willis, die hard, filmforgatás, forgalomkorlátozások
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-07-26 13:16:16
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü