Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ezen a hétvégén is több útszakaszt lezárnak a Bruce Willis-film forgatása miatt Budapest belvárosában; korlátozzák a forgalmat a Markó utcában, a pesti alsó rakparton és a Madách téren is. - Bulvár magazin
részletek »

Bruce Willis a mostani hétvégén is keményen forgat - a Die Hard5 miatti útlezárások a pestiek újabb örömére

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Bruce Willis a mostani hétvégén is keményen forgat - a Die Hard5 miatti útlezárások a pestiek újabb örömére
Bruce Willis a mostani hétvégén is keményen forgat - a Die Hard5 miatti útlezárások a pestiek újabb örömére
Ezen a hétvégén is több útszakaszt lezárnak a Bruce Willis-film forgatása miatt Budapest belvárosában; korlátozzák a forgalmat a Markó utcában, a pesti alsó rakparton és a Madách téren is.
Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard) című film forgatása miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint ma hajnali 4 és 12 óra között nem lehet közlekedni a Markó utca, 8 és 20 óra között pedig a Vadász utca, a Báthory utca és a Nagysándor József utca egy-egy szakaszán.

Vasárnap a pesti alsó rakpartot zárják le; a Garibaldi utca és a Csarnok tér közötti szakaszra hajnali 3 óra és 10.45 között, az Eötvös tér és a Csarnok tér közöttire pedig 10.45-től 22 óráig nem lehet felhajtani. Emellett egész napra lezárják a Madách teret a Károly körút és a Rumbach Sebestyén utca között.
Hirdetés

A Die Hard sorozat ötödik darabját áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, ahol 86 napon át, több helyszínen zajlanak a produkció munkálatai. A film főként Oroszországban játszódik, ahova a Bruce Willis által alakított John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát, akit Jai Courtney játszik.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - bruce willis, die hard, filmforgatás, útlezárások
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-09 09:11:35
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü