Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bruce Willis a Good Day to Die Hard című filmjének forgatása miatti lezárások a hétvégén a belvárosban. Szombaton és vasárnap elterelések, útlezárások. - Bulvár magazin
részletek »

Bruce Willis a hétvégén a belvárosban forgat - vasárnap a Nyugati felüljárónál

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Bruce Willis a hétvégén a belvárosban forgat - vasárnap a Nyugati felüljárónál
Bruce Willis a hétvégén a belvárosban forgat - vasárnap a Nyugati felüljárónál
Bruce Willis a Good Day to Die Hard című filmjének forgatása miatti lezárások a hétvégén a belvárosban. Szombaton és vasárnap elterelések, útlezárások.
A Good Day to Die Hard című film forgatása miatt június 30-án, szombaton 11 órától 24 óráig lezárják az M3-as autópálya kivezető szakaszát a Kassai tér és a Sárrét park között. A forgalom a főpálya melletti szervizúton egy sávban haladhat, ezért javasoljuk, hogy az autópálya kivezető szakaszára a XV. kerületben, a Széchenyi utcai, a Szerencs utcai vagy a Szentmihály úti csomópontban hajtsanak fel.

Július 1-jén, vasárnap 0 órától este 22 óráig lezárják a Nyugati téri felüljárót, valamint a Bajcsy-Zsilinszky utat a Nyugati tér és az Alkotmány utca között.

Emellett a környéken több helyen megállási tilalomra is számítani kell. A javasolt elkerülő útvonal északi irányban a Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány utca - Szemere utca - Szent István körút - Váci út, déli irányban a Váci út - Victor Hugo utca - Pannónia utca - Honvéd utca - Alkotmány utca - Bajcsy Zsilinszky út útvonal.
Hirdetés

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a filmforgatás idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom.

A korlátozásokkal járó kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!
- ÖS -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - bruce willis, good day to die hard, filmforgatás, belváros
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-29 18:47:52
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü