Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adományozásra szólította fel az amerikaiakat Brad Pritt amerikai színész az azonos neműek házasságának támogatására, és maga is felajánlott erre a célra 100 ezer dollárt. - Bulvár magazin
részletek »

Brad Pitt sürgős kampánya a melegek házasságáért

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Brad Pitt sürgős kampánya a melegek házasságáért
Brad Pitt sürgős kampánya a melegek házasságáért
Adományozásra szólította fel az amerikaiakat Brad Pritt amerikai színész az azonos neműek házasságának támogatására, és maga is felajánlott erre a célra 100 ezer dollárt.
A filmsztár szorgalmazta, hogy sürgősen - 24 órán belül - adományozzanak a homoszexuálisok jogegyenlőségéért és az azonos neműek házasságának törvényesítéséért küzdő Human Rights Campaign nevű szervezet javára. Minden egyes dollár után a színész is befizet ugyanakkora összeget, legfeljebb 100 ezer dollár értékben.

Jövő kedden az elnökválasztással egy időben négy szövetségi államban - Maine-ben, Marylandben, Minnesotában és Washingtonban - is népszavazást tartanak a melegházasság törvényességéről.

"Ez az utolsó lehetőségünk" - írta a színész a Human Rights Campaign honlapján közzétett üzenetében.
Hirdetés

"Ha úgy gondolkodnak, mint én, nem akarnak a szavazás másnapján azon töprengeni, hogy mit tehettek volna." A homoszexuális pároknak - a barátainknak, a szomszédainknak - ugyanolyan védelem jár, mint bárki másnak - tette hozzá Brad Pitt.

Az Egyesült Államokban szövetségi szinten nem ismerik el két nő vagy két férfi házasságát, de az 50 szövetségi államból hatban és a fővárosban, Washingtonban engedélyezett. Két másik államban is elfogadták az erre vonatkozó jogszabályt, amelyet a hatályba lépése előtt még népszavazással meg kell erősíteni.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - brad pitt, kampány, melegek házassága, elnökválasztás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-11-02 10:09:51
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü