Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jogerősen is négy év három hónap börtönbüntetésre ítélte a Kaposvári Törvényszék szerdán Véber Bélát, aki a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben pengével és késsel bántalmazta a vele egy - Bulvár magazin
részletek »

Bevarrta társa száját - plusz négy évet kapott jogerősen

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Bevarrta társa száját - plusz négy évet kapott jogerősen
Bevarrta társa száját - plusz négy évet kapott jogerősen
Jogerősen is négy év három hónap börtönbüntetésre ítélte a Kaposvári Törvényszék szerdán Véber Bélát, aki a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben pengével és késsel bántalmazta a vele egy cellában fogva tartott fiatalkorú társát, és a száját három öltéssel bevarrta.
A bíróság ezzel az ítéletével helybenhagyta az elsőfokú bíróság határozatát, amely különös kegyetlenséggel elkövetett testi sértés miatt találta bűnösnek a 19 éves barcsi fiatalembert, aki különös visszaesőként feltételesen sem bocsátható szabadon.

A Kaposvári Törvényszék ugyancsak helybenhagyta, és ezzel jogerőre emelte a másodrendű vádlott, a 19 éves Ignácz Csaba ellen első fokon meghozott ítéletet, amely szerint a ságvári férfit társtettesként három év börtönbüntetést kapott.

Az elsőrendű vádlott idén januárban a vele közös zárkában elhelyezett fiatalkorú B. Attilát azért bántalmazta, mert úgy értesült, hogy egy rokonát molesztálta a börtönben.
Hirdetés

A Kaposvári Törvényszék indokoltnak tartotta az első fokon eljáró Kaposvári Városi Bíróság által kiszabott büntetést, ezért elutasította a vádlottak és védőik fellebbezését, amelyben az elsőrendű vádlott büntetésének enyhítését, a másodrendű vádlott felmentését, illetve büntetésének enyhítését kérték.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - jogerős, bevarrta a száját, cellatárs, fiatalkorú
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-06 12:50:12
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü