Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Készpénzt, ékszereket és fegyvereket vittek el rablók egy balatonlellei családi házból. A rendőrség nagy erőkkel keresi a tetteseket - tudatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. - Bulvár magazin
részletek »

Balatonlelle - még mindig keresik a fegyveres rablókat, akik ékszereket, készpénzt és fegyvereket vittek el ma hajnalban

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Balatonlelle - még mindig keresik a fegyveres rablókat, akik ékszereket, készpénzt és fegyvereket vittek el ma hajnalban
Balatonlelle - még mindig keresik a fegyveres rablókat, akik ékszereket, készpénzt és fegyvereket vittek el ma hajnalban
Készpénzt, ékszereket és fegyvereket vittek el rablók egy balatonlellei családi házból. A rendőrség nagy erőkkel keresi a tetteseket - tudatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.
A közlés szerint péntek hajnalban két ismeretlen - 30-35 év körüli férfi - behatolt egy balatonlellei családi házba. Az ott lakó házaspárt bántalmazták, majd készpénzt, ékszereket és maroklőfegyvereket vittek magukkal. A két férfi a sértettek autójával, az LNM-959 rendszámú sötétzöld - szinte feketének látszó - háromajtós, Alfa 145 típusú személygépkocsival távozott.


A két elkövetőnek fegyvere van, ezért mindenkit fokozott óvatosságra int a rendőrség.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata korábban az MTI-vel közölte, hogy a bűncselekmény miatt országszerte fokozott ellenőrzést rendeltek el. Az ORFK délután arról tájékoztatott, hogy ez a fokozott készültség már nincs érvényben, de továbbra is keresik az elkövetőket.
Hirdetés

A rendőrség kéri mindazokat, akiknek a személygépkocsi hollétéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információjuk van, hogy hívják a 06/82-502-700-as telefonszámot, vagy névtelenségüket megőrizve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06/80-555-111-es telefontanú-vonalon, továbbá a 107-es vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén is bejelentést tehetnek - ismételte meg a rendőrség újabb közleményében.

A rendőrség közvetlen telefonszámon - 06/80-200-676 - a nap 24 órájában várja a péntek hajnali balatonlellei rablás elkövetőivel, illetve a menekülésre használt gépkocsival kapcsolatos információkat - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság péntek délután az MTI-vel.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - balatonlelle, fegyveres rablás, rendőrség
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-05-10 17:01:39
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü