Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Heti háromezer dollárt keres Angelina Jolie és Brad Pitt négyéves kislánya, aki a Maleficent című hollywoodi filmben szerepel. - Bulvár magazin
részletek »

Angelina Jolie és Brad Pitt négyéves kislánya, Vivienne Jolie-Pitt heti háromezer dollárt keres

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Angelina Jolie és Brad Pitt négyéves kislánya, Vivienne Jolie-Pitt heti háromezer dollárt keres
Angelina Jolie és Brad Pitt négyéves kislánya, Vivienne Jolie-Pitt heti háromezer dollárt keres
Heti háromezer dollárt keres Angelina Jolie és Brad Pitt négyéves kislánya, aki a Maleficent című hollywoodi filmben szerepel.
A Csipkerózsika gonosz tündéréről szóló mesefilm jövőre kerül a mozikba. A hercegnő szemére álmot bocsátó sértett tündért maga Angelina Jolie alakítja.

A kis Auróra hercegnőt alakító Vivienne Jolie-Pitt mellett, aki hetente háromezer dollárért dolgozik a produkcióban, a hatgyerekes sztárpár további csemetéi, Pax és Zhara is erősítik a családi szereposztást.


A produkció rendezője Robert Stromberg, akit leginkább A Karib-tenger kalózai: A világ végén című kalandfilm látványeffektusainak mestereként ismer a világ.
Hirdetés

A The Daily Telegraph interneten megosztott értesülése szerint közben a "Brangelina klán" - ahogy a sztárpárt és gyermekeit emlegetik - már lassan csomagol, hogy egy időre Ausztráliába költözzön.

Ha az ausztrál kormány megállapodásra jut a Disney stúdióval, akkor David Fincher ott forgatja le a földrész történetének legnagyobb költségvetésű filmjét, az 1954-es Nemo kapitány újabb feldolgozását. Az eredeti produkcióban Jules Verne regényének hősét Kirk Douglas játszotta: ez a szerep vár most Pittre.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Angelina Jolie, Brad Pitt, Hollywood, film, gyerek
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-02-23 09:34:21
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü