Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A lesifotósok zaklatását kifogásolja Angela Merkel német kancellár, aki egy földközi-tengeri szigeten tölti húsvéti szabadságát. - Bulvár magazin
részletek »

Angela Merkel nem kedveli a lesifotósokat - húsvéti szabadságában zaklatták

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Angela Merkel nem kedveli a lesifotósokat - húsvéti szabadságában zaklatták
Angela Merkel nem kedveli a lesifotósokat - húsvéti szabadságában zaklatták
A lesifotósok zaklatását kifogásolja Angela Merkel német kancellár, aki egy földközi-tengeri szigeten tölti húsvéti szabadságát.
A kancellár már ötödször utazott tavaszi vakációra a Nápoly térségében fekvő Ischiára, és eddig semmire sem volt panasza, még az állandóan a közelben ólálkodó fotósokra sem. Idén azonban nem a férjével kettesben pihen, hanem nagyobb társaságban, férjének fiával, annak feleségével és két kiskorú gyermekükkel, a visszavonultan élő családról készült képek pedig felháborították a kancellárt.

A téma még a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón is előkerült. A felvételek Angela Merkel tudta nélkül készültek és a beleegyezése nélkül jelentek meg - szögezte le Georg Streiter helyettes kormányszóvivő. Nehéz feltöltődni, ha kikapcsolódás helyett azt érzi az ember, hogy "minden bokorból kikandikál egy objektív" - tette hozzá.
Hirdetés

Angela Merkel több mint hét éve kancellár, a családi életéről azonban igen keveset tudni, mert szigorúan szétválasztja a munkát és a magánéletet, és szinte kizárólag politikai ügyekben szólal meg a nyilvánosságban. Így arról is csak másodkézből származó információk jelennek meg, hogy miként tölti szabadságát.

Ischia szigetére 2006-ban látogatott el először, és azóta mindig ugyanabban a hotelben száll meg. A kancellár nagyon jó vendég - idézték német lapok Espedito Morierit, a szálloda igazgatóját, aki hangsúlyozta: a hotelben megforduló más hírességekkel ellentétben Angela Merkelnek nincsen semmilyen különleges kívánsága. A német kormányfő fel sem tűnne, ha nem lennének testőrei és nem szállná meg a környéket a sajtó. Merkel "teljesen normális és nagyon emberi", kedveli a tengert, az olasz konyhát, a hosszú sétákat, "a szép és egyszerű dolgokat, amelyeket Ischia kínál" - mondta a szállodaigazgató.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Angela Merkel, lesifotósok, magánélet, húsvéti szabadság
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-04-04 10:28:12
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü