Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alaposan átverte egy ausztrál kereskedelmi rádióállomás azt a londoni kórházat, ahol Vilmos herceg várandós feleségét kezelik: az adó két munkatársa a brit uralkodónak, illetve Károly trónörökösnek - Bulvár magazin
részletek »

Álkirálynő érdeklődött telefonon Kate Middleton állapota az őt kezelő kórházban Sydney-ből

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Álkirálynő érdeklődött telefonon Kate Middleton állapota az őt kezelő kórházban Sydney-ből
Álkirálynő érdeklődött telefonon Kate Middleton állapota az őt kezelő kórházban Sydney-ből
Alaposan átverte egy ausztrál kereskedelmi rádióállomás azt a londoni kórházat, ahol Vilmos herceg várandós feleségét kezelik: az adó két munkatársa a brit uralkodónak, illetve Károly trónörökösnek adta ki magát, és így szerzett bennfentes orvosi információkat Katalin hercegnő állapotáról.
A hercegnőt hétfő este óta kezelik a VII. Eduárd királyról elnevezett patinás londoni gyógyintézményben, amely hagyományosan szoros kapcsolatokat ápol a királyi családdal. Katalint a terhesség okozta heveny rosszullétei miatt kellett kórházba szállítani, és egyelőre nincs is szó arról, hogy mikor engedik haza.

Az udvar szóvivője rendre csak annyit közöl napi tájékoztatóin, hogy a brit trón majdani várományosának hitvese jobban érzi magát, és jól reagál a kezelésre, de egyelőre folytatódik kórházi ápolása.

Az ausztrál 2Day FM rádió nem érte be ennyivel. Két riportere felhívta a kórházat, és elhitette a személyzettel, hogy II. Erzsébet királynő, Vilmos herceg nagymamája, illetve Károly walesi herceg, a brit trón első számú várományosa, Vilmos édesapja van személyesen a vonalban.
Hirdetés

A hívókat tovább is kapcsolták a hercegnőt kezelő osztályra, ahol az egyik ápolónő röviden, de részletesen beszámolt Katalin állapotáról.

Hamar kiderült azonban, hogy a telefonhívás nem a London nyugati határában emelkedő windsori uralkodói rezidenciáról, hanem 17 ezer kilométerrel távolabbról, Sydneyből érkezett.

A kórház szerdán mélységes sajnálkozásának adott hangot amiatt, hogy bedőlt az átverésnek. John Lofthouse, a kórház vezérigazgatója "ostoba ugratásnak" minősítette és elítélte a történteket.

A hivatalos tájékoztatás szerint Vilmos herceg felesége a hyperemesis gravidarum nevű tünetegyüttestől szenved. Ez a brit lapokban megjelent orvosi szakvélemények szerint sokkal ritkább, ugyanakkor sokkal hevesebb tünetekkel is jár, mint a terhesség korai szakaszára jellemző "normál" rosszullétek, és azért igényel minden esetben kórházi kezelést, mert orvosi ellátás nélkül fennáll a várandós kismama kiszáradásának vagy kóros fogyásának kockázata.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - kate middleton, kórház, terhes, hercegnő, vilmos, várandós
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-12-05 14:56:23
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü